Keystone logo
Brickfields Asia College

Brickfields Asia College

Brickfields Asia College

Introducere

Din 1991, Brickfields Asia College (BAC) sa impus ca cel mai rapid si cel mai inteligent mod de a legii britanice & Business grade. După ce a trimis mai mult de 6500 drept absolvenți în practică, de fotbal a stabilit o reputatie excelenta ca un furnizor de educație de calitate. Absolvenți sale sunt foarte căutate de către firme locale și internaționale, atât în ​​sectorul public și privat.

BAC are în prezent parteneriate și afilieri cu mai mult de 20 de universitati straine (mai ales din România) și a organizațiilor profesionale, oferind studenților săi accesul la peste 70 de clasă mondială Drept și grade de afaceri și calificări profesionale care pot fi finalizate la nivel local sau în străinătate.

BAC a produs peste 200 de Mondiale și National Elevii Top, laureați ai Premiului carte, prima clasa și fețe doilea in ultimii doi ani. Succesul studenților săi prezintă angajamentul BAC de a oferi o experiență educațională remarcabilă. Ca o recunoaștere a acestui fapt, BAC a fost distins cu Marca Laureat cel mai bun brand în educație juridică pentru 2012 și Premiul de recunoaștere a IMM-urilor 2013 pentru Serviciul excelență.

Renumit facultate de academicieni înaltă calificare și practicieni cu experiență BAC furnizează coloana vertebrală a poveste de succes BAC în livrarea cele mai bune pentru studenții săi. Împreună cu materiale de învățare metodic cercetate și preparate, portalul e-learning ofera suport non-stop pentru a permite fiecărui elev să realizeze potențialul lor adevărat.

BAC este decisă să facă experiența fiecărui student de învățământ la fotbal o plăcută, plină de satisfacții și de succes în timp ce creșterea calificărilor lor pentru a asigura succesul lor viitor. BAC așteaptă cu nerăbdare să urez bun venit elevilor pentru a face experiența lor educațională la fotbal plăcută, plină de satisfacții și de succes.

Locații

  • Shah Alam

    Jalan Utara, Section 14, , 46200, Shah Alam

  • Kuala Lumpur

    Jalan Tun Sambanthan 68-2 , 50470 , Kuala Lumpur

    Întrebări