Keystone logo
Brickfields Asia College LLB (Hons) învățământ britanic de studii de transfer
Brickfields Asia College

LLB (Hons) învățământ britanic de studii de transfer

Request duration

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* Taxele de școlarizare competitive (burse)

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

BAC ofera foarte popular Programul de masterat transferuri Regatul Unit (Legea), în cazul în care elevilor li se dă posibilitatea de a finaliza o 1 + 2 (1 an la BAC și doi ani la un partener Universitatea din Marea Britanie) sau 2 + 1 (2 ani la BAC și 1 ani la un partener Universitatea din Marea Britanie), în funcție de preferințele lor și trimite în regiunea de 600-700 de studenți un an pentru a finaliza ultimul an în Regatul Unit. Puțini dacă orice alte instituții oferi studenților posibilitatea de a accesa astfel de un număr mare de universități să continue ultimul an și cel mai bun din toți elevii primesc un recunoscut din Marea Britanie grad de calificare.

După finalizarea cu succes a programului, elevii vor fi acordate un LLB (Hons) gradul recunoscut la nivel internațional de ales Marea Britanie partenerul universitatea lor. Elevii pot alege dintr-o varietate de grade oferite de o serie de universități de top notch, cum ar fi universitățile din Reading, Cardiff, Aberystwyth, Northumbria, Liverpool, Sheffield, Hull și Hertfordshire.

Marea Britanie Programul de ieri Transfer BAC (Legea) este pe deplin acreditat de către malaiezian calificărilor Agenției (MQA) și comune Academic Etapa Consiliul de Marea Britanie (JASB). Prin urmare, studenții absolvenți cu o diplomă de la o universitate parteneră va fi acordat statutul de Marea Britanie de calificare, ceea ce le face eligibile pentru Bar curs de formare profesională (BPTC). Persoanele care intenționează să practice dreptul, cu acest grad se poate îmbarca astfel pe oricare BPTC în Marea Britanie sau certificatul în practica juridică (CLP) în Malaezia (în cazul în care un rezident din Malaezia sau Malaezia) sau certificarea echivalent în propria lor țară.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare