Keystone logo
Brooklyn Law School

Brooklyn Law School

Brooklyn Law School

Introducere

Misiunea fundamentală a Facultății de Drept din Brooklyn este de a oferi studenților cunoștințele, abilitățile și valorile etice necesare unei cariere în cadrul legii. O educație juridică bine rotunjită expune elevii la teoria și doctrina juridică și le oferă abilitățile practice pe care le vor aștepta ca avocați. Pentru a-și îndeplini misiunea, școala de drept a creat și continuă să creeze o comunitate de învățători legali și profesori și studenți care se numără printre cei mai buni și mai buni.

Școala de Drept Brooklyn este dedicată contribuției la promovarea înțelegerii legii, a instituțiilor juridice și a societății în general.

Facultatea de la Facultatea de Drept din Brooklyn produce un corp impresionant de lucru, inclusiv casebook, tratate și articole în reviste de specialitate. Statura facultății a sporit considerabil reputația școlii de drept în Statele Unite și în străinătate.

Școala de Drept din Brooklyn se mândrește cu mai mult de un secol de experiență în formarea studenților pentru a se angaja în practica legii.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

Locații
  • New York

    Brooklyn Law School 250 Joralemon St, Brooklyn, 11201, New York

    Întrebări