Keystone logo
Brooklyn Law School Programul legal engleză
Brooklyn Law School

Programul legal engleză

New York, Statele Unite ale Americii

0 Weeks

Request teaching languages

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* pentru cursul de trei săptămâni, 1.250 dolari pentru cursul de o săptămână.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul legal engleză


Noul Institutul Limbii juridică Brooklyn Law School a fost înființată în recunoaștere a faptului că comunitatea juridică globalizată își desfășoară activitatea în mai multe limbi și necesită o înțelegere a diferitelor culturi juridice. Programele educaționale ale Institutului va prezenta oportunitățile de avocați și studenți din străinătate pentru a accentua maiestria lor de limba discursul juridic american. Acesta va oferi, de asemenea, studenților posibilitatea de a studia cultura juridică și limba în alte țări.


Institutul va lansa activitățile educative cu un program intensiv de engleza juridica, pentru a fi oferite în fiecare iulie (vezi mai jos). În viitorul apropiat, Institutul se va extinde activitățile sale pentru a include cursuri pentru avocați americani și străini în terminologia juridică și concepte de alte limbi juridice, inclusiv germană, spaniolă, franceză, rusă și chineză. Aceste cursuri vor fi accesibile studenților BLS și a membrilor comunităților juridice și de afaceri care sunt interesați în finisare abilitățile lor în limba și legea de alte culturi juridice.


Institutul - parte a renume Centrului de Drept, Limba si cognitiei - va organiza, de asemenea, conferințe în parteneriat cu limba și drept centre din străinătate, de stabilire-l ca un lider mondial în abordarea problemelor juridice multilingve.


Iulie intensiv program de limba engleză juridică


Răspunzând la nevoile educaționale și cererile mulți candidați la master Programe pentru avocații străini-instruit, care sunt interesați în studierea legii în Statele Unite, Brooklyn Law School introduce două cursuri de vară în limba engleză legal. Chiar și acei studenți cu scoruri TOEFL foarte mari ar putea beneficia de o imersiune dedicat în limba engleză juridică înainte de începerea programului de gradul lor de drept din SUA. Acest training intensiv in limba - fie în curs de o săptămână sau cursul de trei saptamani - va oferi studenților un avantaj în studiile lor juridice ale SUA.


Deși anticipăm că majoritatea studenților vor fi avocații străini pregătiți înscriși în SUA LL.M. programe care va începe în luna august, ambele cursuri sunt deschise pentru studenți și practicieni cu competență adecvată în limba engleză care doresc să își îmbunătățească abilitățile lor în limba engleză legal.


Curriculum și Facultatea de


Participanții vor stabili obiective individuale de la începutul cursului și vor fi prevăzute cu o evaluare a progreselor lor la concluzia. Domeniile principale sunt:

  • ascultare și vorbire: telefon, de negociere, de întâlnire și abilități de interviu, de comunicare client, prezentări formale și informale;
  • scrisori;; redactarea contractului rezumate legale; scris predictive și convingătoare; și,: scris juridică
  • competențelor de citire și de analiză: de contract și interpretarea statutar; vocabular juridic; sistemul juridic american, precum și domenii de drept.


Pentru participanții cu perioadă limitată de timp, o versiune de o săptămână intensivă a cursului va fi oferit. Conținutul se va concentra pe aceleași domenii după cum sa menționat mai sus.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Licențiat în Ziua Recunoștinței și Consumul de curcan
  • Siedlęcin, Polonia
  • Mała Kamienica, Polonia
  • + 3 Mai mult
 • LLB English and French Law (Licence)
  • Colchester, Regatul Unit