Keystone logo
California School of Law

California School of Law

California School of Law

Introducere

California Facultatea de Drept

California Facultatea de Drept este o școală de drept on-line cu scopul de a oferi o experiență educațională, care este cât mai aproape posibil de care la o școală tradițională de drept rezidențial. Elevii de la CSL pot vedea și vorbi cu profesorii și colegii de conectarea la un live video conferinte de clasă de pe computerul lor de la domiciliu sau locul de muncă.

Toate cursurile sunt predate de facultate cu experiență, toți au promovat examenul de Stat din California Bar sau examenul de barou într-un alt stat.

Cum clasele de Drept Online School Work

Elevii alege California Facultatea de Drept online Facultatea de Drept de a obține o diplomă de JD, deoarece acestea nu pot participa la o scoala de drept rezidential din cauza de a lucra sau de angajamente de familie, să nu mai vorbim sarcina financiara enorm de școlarizare și de călătorie implicat într-o școală de drept rezidential.

Clasele de la Școala de Drept din California a oferi o experiență autentică școală de drept într-un ritm și costul, care este gestionat de un adult de lucru.

Clasele întâlni în fiecare săptămână, marți și joi seara, cu studenții și profesorii care participă la conferințe video live. În clase, se discută și dezbate legea ca și în cazul în care acestea au fost punct de vedere fizic în aceeași cameră. În aceste clase profesori utiliza socratic metoda tradițională de educație juridică, elevii fac prezentări de caz și sunt chestionați despre cazul de profesorul.

Stare de tehnologie de ultimă oră permite studenților să prezinte examinările, eseuri și memorandumuri de drept, pentru profesori pentru a revizui, discuta și calitate. Tehnologia permite, de asemenea, elevii, pentru a forma grupuri de studiu în care au discuta cazuri, contururi de clasă comerț, Prep pentru teste și să facă prieteni și conexiuni de rețea, care poate dura o viață întreagă.

Standardele de admitere California Facultatea de Drept este interesat de studenții care doresc să devină avocați de succes și sunt dispuși să lucreze din greu pentru a realiza o Juris Doctor. Dacă aveți o diplomă de Bachelors sunteți eligibil pentru admitere Facultatea de Drept.

Candidații cu un grad Bachelors

Candidații cu o Diploma de la o universitate sau colegiu acreditate, cu un minim de 2.0 GPA îndeplinesc standardele de admitere facultatea de drept on-line și sunt eligibile pentru admitere facultatea de drept.

Excepții pentru Solicitanții fara diploma Bachelors

Candidații cu 100 de unități colegiu sunt luate în considerare pentru o excepție de admitere la Facultatea de Drept. Candidații cu o AAP minim de 2,0 îndeplinesc standardele de admitere facultatea de drept on-line și sunt eligibile pentru admitere facultatea de drept.

Candidații cu o diplomă de master (dar sunt fără o diplomă de licență) sunt luate în considerare pentru o excepție de admitere la Facultatea de Drept.

Credite

California Facultatea de Drept oferă studenților cu mai multe planuri accesibile și atractive de împrumut rate. Fiecare student înscris la Școala de Drept California va fi aprobat pentru un împrumut în rate. Scolarizare se plătește de către semestru, nu anul, păstrând atât principalul și interesul scăzut.

Baruri Aprobarea California State Bar

California Facultatea de Drept este înregistrată ca un Drept de învățământ la distanță, cu Comitetul de Bar Examinatorii Baroului statului California.

În aprilie 2009, Comitetul de Bar Examinatorii Baroului statului California a efectuat o inspecție la fața locului complet de la Scoala California de drept, inclusiv e birouri corporative, studenți și de afaceri înregistrări, tehnologie educație și de facultate. Comitetul Bar Examinatorii a aprobat înregistrarea de la Scoala California de Drept ca o Învățământ la Distanță Facultatea de Drept.

Absolvenții Școlii de Drept din California primi o diplomă de doctor Juris, crearea de numeroase oportunități de angajare în calitate de avocat, profesor de drept, om de afaceri, și mai mult.

Absolvenții Școlii de Drept din California sunt eligibile pentru a sta de examenul de barou California State și există modalități de a lucra ca avocat in fiecare stat.

American Bar Association

Până în prezent, Asociația Baroului American (ABA) nu a acreditat nici facultatea de drept on-line. Astfel, Scoala California de Drept nu este acreditat de către Asociația Baroului American.

Locații

  • Santa Barbara

    California School of Law 5276 Hollister Ave, Suite 262 , CA 93111, Santa Barbara

Întrebări