Keystone logo
Carl Albert State College

Carl Albert State College

Carl Albert State College

Introducere

Aici, oferim studenților o educație de talie mondială la un preț accesibil. Carl Albert State College a fost votat cel mai bun colegiu comunitar din Oklahoma; în prezent se situează pe locul 11 în țară pentru ratele de absolvire în rândul colegiilor comunitare; și oferim cele mai accesibile școli și taxe din regiune. Campusul nostru principal este în Poteau, cu un campus de sucursale în Sallisaw și oferim programe de 8 grade și 3 certificate complet online.

Campusul Poteau oferă oportunități de viață rezidențiale pentru studenții care doresc să aibă experiența completă a colegiului și să participe la multe cluburi din campus, activități și o varietate de jocuri intramurale. Dacă nu participați la o întâlnire de club de după-amiază, nu jucați volei pe terenul de recreere sau participați la câteva ore suplimentare de studiu la Centrul de Resurse pentru Învățare - este posibil să prindeți un joc viking de după-amiază în complexul sportiv. Atletismul viking include echipele de baseball, softball, cross country masculin și feminin și E-Sports.

Carl Albert State College găzduiește persoane din toate categoriile sociale. Pentru fiecare student Carl Albert State College , inclusiv adultul care lucrează cu alte angajamente - oferim cursuri de zi, de seară și online pentru a se potrivi programului dvs. încărcat. Indiferent dacă intenționați să locuiți în campus, să faceți naveta sau să obțineți diploma online - Carl Albert State College satisface nevoile studenților într-un mod eficient, eficient și economic. Oferim oportunități educaționale excelente pentru studenți, indiferent dacă doresc să meargă direct la muncă după absolvire sau intenționează să se transfere pentru a-și continua cariera educațională.

Locații

  • Poteau

    South McKenna Street,1507, 74953, Poteau

    Întrebări