Keystone logo
Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies

Introducere

Center for International Legal Studies - CILS / Centrul - este un institut de cercetare, formare și predare în domeniul dreptului non-profit, înființat și funcționând ca societate de interes public în conformitate cu dreptul austriac. Sediul său internațional se află la Salzburg, Austria din 1976. Scopul său esențial este de a promova și disemina cunoștințele între membrii comunității juridice internaționale. CILS susține mai multe seminarii în fiecare an în Europa, America de Nord și de Sud, Africa, Asia și Orientul Mijlociu. Aceste conferințe și întâlniri au fost certificate pentru credit CLE / CPD de către Law Society of England and Wales, Baroul Olandei, Statele din California, New York, Texas și alte state bazate pe reciprocitate. Center for International Legal Studies a dezvoltat, coordonat și publicat peste 100 de proiecte de cercetare juridică din 1977. Aproape 5.000 de avocați din întreaga lume au fost recunoscuți pentru contribuțiile la proiectele CILS. Peste 300 de persoane s-au abonat la Congresul Cellilor din Fellows. Alți universitari și practicanți apreciați susțin Centrul în calitate de membri cu drepturi depline și de onoare și membri asociați. Programul de practică juridică internațională al Centrului plasează tineri avocați și studenți de drept în posturi de instruire cu firme de avocatură din Europa, America de Nord și de Sud, Asia și Africa. Acești stagiari pot primi, de asemenea, credit în programele JD sau LLM ale școlilor lor de drept, iar CILS menține, de asemenea, cooperarea instituțională cu mai multe școli de drept în acest scop. Prin programul său de vizitatori vizitatori, Centrul plasează practicieni cu experiență în vizitarea profesorilor la instituții din Europa de Est și fostele republici sovietice. Mai mult de 300 de avocați au ocupat aproape 700 de numiri de la începerea programului în 2006.

FDI2015xs

În cooperare cu Universitatea Lazarski din Varșovia, Universitatea Lixin din Shanghai și Universitatea Central Europeană din Viena, Centrul oferă un LLM în practica comercială transnațională, pentru absolvenții de drept și practicienii. LLM necesită satisfacția a 21 de credite într-o perioadă de doi până la trei ani. Ciclul I este predat la Viena, Austria, Ciclul II este predat la Shanghai, China, iar ciclul III este predat la Varșovia, Polonia. Ciclul I rezidențial este obligatoriu. Sesiunile Ciclu II și Ciclu III sunt opționale. Cincisprezece credite sunt disponibile online. Center for International Legal Studies organizează și a înființat, împreună cu SULS, PUSL, DIS și KCL, investiția străină directă International Arbitration Moot, prima competiție arbitrală investitor-stat. Centrul administrează International Business Law Consortium, o alianță de firme de avocatură independente selectate care se ajută reciproc să își servească clienții pe plan internațional.

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137200_137156_LazarskiUniversityWarsaw.jpg

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137198_137158_BostonUniversityBoston.jpg

Burse Fundația Yorkhill

Un cadou de la t el Fundația Yorkhill permite CILS binefăcătoare pentru fondul de două burse de studii complete de școlarizare, fiecare cu o valoare de US $ 13860, pentru participarea la LL.M. în Programul Transnațional practica comercială care începe în 2021. Solicitanții trebuie să prezinte un curriculum vitae, însoțit de două scrisori de referință și o declarație de ce c ompletion a LL.M. va avea o valoare nu numai reclamantei , ci și comunitatea juridică a reclamantului nd publicul larg T. Termenul limită de primire a cererii pentru o bursă Fundația Yorkhill este 15 ianuarie 2021.

CILS Benefactors Inc Burse

CILS Binefăcători Inc este o organizație caritabilă care le oferă finanțare pentru studenții din țările selectate , care altfel nu ar putea permite să participe la LL.M. program. CILS Binefăcători Inc oferă 20% 50 burse de școlarizare , începând cu 2021. Cererile de la studenții calificați sunt evaluate pe primul venit, primul servit. Termenul limită de aplicare pentru o bursa de 50% este de 30 de zile înainte de începerea unei sesiuni academice. După ce au obținut, bursa va continua să se aplice pentru toate creditele (rezidențiale, învățământ la distanță, și stagii) necesare pentru a finaliza LL.M. în practica comercială transnațională . CILS Benefactors Inc. a fost liberal în ceea ce privește furnizarea de finanțare. Cereri de finanțare directă către Center for International Legal Studies cu depunerea LL.M. cerere.

Locații

 • Warsaw

  Warsaw, Polonia

  • Shanghai

   Shanghai Lixin University of Accounting and Finance, , Shanghai

   • Vienna

    Quellenstraße 51, 1100, Vienna

    Întrebări