Keystone logo
Chulalongkorn University

Chulalongkorn University

Chulalongkorn University

Introducere

Bijuterie academică în inima Bangkokului, Chulalongkorn University este prima și cea mai prestigioasă universitate din Thailanda. Înființată în 1917 de regele Vajiravudh, în cinstea tatălui său, regele Chulalongkorn, Universitatea a fost, de la înființare, renumită pentru excelența sa academică. Astăzi, a crescut pentru a cuprinde 26 de unități didactice (19 facultăți, 3 școli, 3 colegii, 1 institut), cu înscrierea a aproximativ 26.000 de studenți și 11.000 absolvenți și 3.000 membri ai facultății.

Chulalongkorn University a incubat continuu programe de vârf pentru a încuraja cunoștințele, experiența directă și înțelegerea în studenții săi. Universitatea și-a încurajat și susținut personalul academic și cercetătorii, precum și studenții absolvenți pentru a produce inovații de impact în diferite discipline care pot stimula dezvoltarea durabilă a țării și a regiunii. Cursurile, aranjamentele academice și activitățile extracurriculare sunt organizate în așa fel încât să se asigure că absolvenții Chula vor fi gata să-și conducă viața ca cetățeni globali, răspunzând nevoilor actuale și viitoare ale societății, putând în același timp să aplice cunoștințele dobândite de la universitate la lucrați oriunde în lume și cu colegi multinaționali. Universitatea a oferit ample oportunități nu numai studenților thailandezi, ci și studenților internaționali de a-și continua activitățile academice în domeniul interesului lor, sub îndrumarea profesorilor respectați. Asistența va fi disponibilă pentru ei din prima zi ca studenți Chula până la absolvire. Împreună cu încercările sale de a promova calitatea învățământului superior, Chula a oferit și servicii în diferite forme publicului larg. Membrii facultății și cercetătorii și-au folosit rezultatele studiului și cercetării pentru a contribui la rezolvarea problemelor urgente și fără precedent cu care se confruntă societatea, internă și internațională. Personalul academic cu experiență ridicată, studenții competenți și programele academice care au fost actualizate și ajustate necontenit pentru a se asigura de relevanța lor pentru cerințele actuale au permis Chulalongkorn University să dobândească poziția de primă universitate națională din Thailanda, iar misiunea sa actuală este să se dezvolte pentru a universitate națională de talie mondială.

Chulalongkorn University","author_url":"","source":""}" />

152854_Chula_photo1.jpg

Sărbătoririle noastre de „100 de ani de mândrie Chula” au început deja! Alătură-te nouă! Împreună, să mergem într-un nou secol de excelență pentru Chulalongkorn University !

Locații

  • Bangkok

    Phayathai Road, Pathumwan, Bangkok, 10330, Bangkok

Întrebări