Keystone logo
Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Introducere

Cleveland-Marshall este o școală de drept centrat pe student dedicat pentru a crea oportunități. Ca parte a planului său strategic, școala pare a inscrie un set divers de indivizi - și face tot posibilul pentru a modela o experiență educațională care să răspundă nevoilor fiecărui individ de a le oferi un avantaj ca se uita pentru a atinge obiectivele lor finale.

Cheia succesului Cleveland-Marshall în accentul pe individ este temelia superioară a resurselor de care dispune, în beneficiul fiecărui elev și absolvent.

Situat in centrul orasului Cleveland, Cleveland-Marshall College de Drept de la Universitatea de Stat combustibililor Cleveland una dintre piețele cele mai prospere juridice națiunii.

În vârstă de 120 de ani aproape instituției a fost prima scoala de drept în Ohio să admită femei și a fost unul dintre primele scoli de avocatura din Ohio a admite minorităților. Un angajament de diversitate rămâne una din valorile puternice școlii, iar în 2010, Cleveland-Marshall a devenit primul-vreodată destinatar al diversității chestiuni de atribuire prezentat de către Consiliu Admitere Facultatea de Drept. Școala are o tradiție lungă durată de oportunitate, și este în mod constant recunoscut pentru programul său part-time. Prezența clinic deosebit de puternică școlii, împreună cu un program de înfloritoare pro bono care Ceasuri de peste 11.000 de ore de voluntariat elev pe an, a făcut Cleveland-Marshall un pilon în comunitate.

Secolului 21 C | M | Legea se dovedește că o școală de oportunitate poate fi, de asemenea, o școală de excelență.

Studenții sunt expuse la tehnologii de stat-of-litigiului de artă în sala de judecată Trial, cel mai avansat tehnologic sala de judecată învățare în Ohio și unul dintre primele din țară. Centrul de Drept Sănătății și Politicii conectează direct elevilor la rețeaua medicală expansiv al regiunii, precum și inovator Marilor Lacuri Sport și Legea divertisment Academia afunda studenți în formare practică într-un domeniu în creștere de drept.

Cleveland-Marshall lăudat un bar rată de trecere de 93 la suta pe iulie 2013 Ohio Bar examen, al doilea numai la Ohio State printre Ohio a nouă școli de drept.

Conducerea realizare este strategic program de pregătire de bare Cleveland-Marshall, inclusiv un parteneriat inovator cu un furnizor de bar prep, Barbri, care oferă toți studenții Cleveland-Marshall o margine spre succes.

Școala este una dintre primele scoli de drept la nivel național pentru a oferi sprijin strategic pentru studenții antreprenoriale.

Practicanții de succes solo a format un grup de lucru pentru a oferi instruire, suport, precum și îndrumare a studenților interesați în a începe propria lor practică, limitat de Solo Legea Practice Incubatorul, deschidere în primăvara anului 2014. Incubatorul este una de mai puțin de 10 la nivel national găzduit pe un campus școlar de drept și va furniza spatii de birouri, resurse și sprijin pentru întreprinzători absolvent.

Realizat facultate oferi o bază academică solidă și să aducă o gamă largă de expertiză științifică și practică.

Cleveland-Marshall are facultate influent care au cunoștințe ultimele problemele cu care se confruntă domeniul lor de specialitate, pentru că ei sunt printre cei mai importanti cercetărilor și practicieni în aceste domenii. Predarea este prima prioritate pentru facultate, care prezintă dăruire excepțională și o dorința de a lucra cu elevii individuale. Membri ai facultăților Cleveland-Marshall sunt experți în domeniile relevante și în creștere rapidă de practica, inclusiv de mediu, sănătate și drept spațiu.

Concentrație Cleveland-Marshall este pe student.

Elevii alege propria lor cale, și sunt încurajate să creeze un mix de clase și experiențe de angajament pentru a pregăti cel mai bine pentru a lucra în litigiu, cariera administrativ sau de advocacy la alegerea lor. Mai mult de 30 de organizații studențești, inclusiv trei reviste studențești bine respectate, extind pe studii de clasă și de a dezvolta studenților în continuare în domenii specializate de alegerea lor.

Aplicarea practică a studiilor de clasă este un accent pornind de la chiar prima săptămână de școală de drept.

În timpul săptămânii orientare, elevii sunt expuse la lege în acțiune în timpul unei zile inovat de învățare angajat. Fiecare elev este garantat pentru a primi experiență practică înainte de absolvire printr-o cerință de învățare angajat, împlinit printr-o clinica sau externship. Pe drum, elevii ascultă și să se angajeze cu gândire lideri care oferă perspective excepționale de ani petrecuți în domeniul respectivă.

Cleveland-Marshall promoveaza o cultura de colaborare.

În mediul CM studenți vizualiza adesea unul cu altul ca aliați, nu adversari. Elevii școlii au reputația de a lucra împreună pentru beneficiul reciproc, așa cum se împinge prin provocările comune ale școlii de drept. Studenții și absolvenții de referinta in mod constant colegi ca unii dintre cei mai apropiați prieteni, iar de multe ori construi pe pozitie si chiar cariera în jurul valorii de lucru cu colegi Cleveland-Marshall absolvenți.

Central la succesul Cleveland-Marshall este baza sa absolventi tare, fără îndoială una dintre rețelele juridice cele mai angajate și de susținere în națiune.

Absolventii Cleveland-Marshall sunt reprezentate în locuri judiciare din nivelurile de stat și federale locale, precum și lideri de afaceri proeminenți ca, funcționari publici și consilier general în toate statele cincizeci și internațional. Absolventii talentați da in mod curent înapoi la ghidul școală și de a ajuta și mentor studenții noștri în profesia de avocat.

Conexiunea Cleveland-MCleveland-Marshall nu se încheie atunci când un student merge afară pe ușă ca un absolvent.

Familia Cleveland-Marshall de absolventi este o resursă pe tot parcursul vieții de practicieni care fac parte integrantă în a ajuta unul pe altul ajunge visele lor. Biroul excepțională a Planificarea carierei este disponibil pentru nu numai pentru absolvenții care obțin prima poziție, dar pentru a ajuta la absolventii crească de-a lungul carierei lor. Absolvenții interesați într-un cadru antreprenorial sunt oferite de sprijin strategic neprețuit, inclusiv inovator Solo practici incubator.

Conexiune puternică Cleveland-Marshall a comunității juridice, împreună cu o abordare a evoluat la experiențiale de învățare și un accent pe cariera de planificare pentru a avea succes, pozițiile Cleveland-Marshall ca un lider în evoluat, educație juridică inovatoare.

Locații

  • Cleveland

    1801 Euclid Avenue, OH 44115, Cleveland

    Programe

    Întrebări