Keystone logo
The Catholic University of America - Columbus School of Law

The Catholic University of America - Columbus School of Law

The Catholic University of America - Columbus School of Law

Introducere

O Columbus Facultatea de Drept strălucește ca o bijuterie ascunsă în cadrul învățământului juridic din Washington, DC, este o academie compusă din studenți colegiale și compasiune, o facultate de susținere și academic distins, precum și o bază de absolventi realizat și bine conectate, care este gata să ajute studenții de azi atinge scopurile.

Studenții noștri excelează în mod individual și colectiv. Ei castiga burse, Externships și burse; unele publică, de asemenea, în reviste de drept. instanță și studiile echipele noastre Moot câștigă premii în competițiile din Puerto Rico către Viena către Hong Kong. Drept studenți CUA pledează pentru clienții viu prin clinica noastra de pionierat juridice, dovedind zilnic adevărul maximei antice: Eu fac și înțeleg.

Raportul de facultate student este mic. Profesori du-te mile suplimentare pentru a ajuta studenții cu recomandări și în a face conexiuni profesionale. Adaugă la acest mediu școlar drept remarcat pentru camaraderie, în cazul în care studenții vor să vadă unii pe alții reuși, și ai baza unei experiențe de neuitat școală de drept.

Cadrele didactice și împlinitori, timpul nostru plin și membri ai facultate adjunct sunt profesori, oameni de știință, cercetători, practicieni, și comentatori juridice ale primului ordin. Unii rămân activi în sala de judecată. Alții au autorul texte de referință în domenii cum ar fi Prejudicii și titluri de drept. Ele prezintă la conferințe și pe panouri din întreaga lume. Ele sunt citite, citate, citate, și respectate. Mai presus de toate, facultatea noastră este dedicată excelenței în predarea legii și la succesul de performanță a studenților noștri.

Clădirea noastră de stat-of-the-art este situat la doar câteva minute de centrul de la Washington, DC, epicentrul legal al națiunii și cel mai bun oras din America pentru studiul legii. Columbus Facultatea de Drept a fost un membru al Asociației Americane de Drept Școli (AALS) din anul 1921 și Asociația Avocaților Americani (ABA), din 1925.

Va invitam sa explorați site-ul nostru si afla mai multe despre ceea ce face Școala Columb de drept sta deoparte. Din anul 1897, școala de drept a salutat studenții de orice credință și de fundal, de predare, îndrumare, și transformarea lor în asistarea unora dintre cei mai buni practicanți juridice din America.

Legea CUA Avantaj

Situat în Washington, DC, Universitatea Catolică din America Columbus Facultatea de Drept (CUA Drept) este printre cele mai bune alegeri vă puteți face în cazul în care obiectivul dvs. este de a absolvi cu abilități - cum ar fi analiza critică juridică, scris juridice, si advocacy pe cale orala eficace - care sunt esențiale pentru practica juridică de succes în secolul 21.

La fiecare pas, abordarea CUA Legea a educației juridice pot fi rezumate cu trei cuvinte: practic, concentrat, și conectat, de asemenea, denumit în continuare Legea CUA Advantage. Acest lucru, combinat cu un puternic sentiment de serviciu și fiind situat în capitala națiunii face CUA Legea o experiență de educație juridică, care vă va permite să se dezvolte atat profesional cat si ca individ.

Serviciu

Legea CUA are o misiune unică de serviciu. Această misiune este exemplificat prin devotamentul nostru pentru munca pro bono, un angajament comun de studenți, profesori și absolvenți deopotrivă. Abilitățile clinice se află în centrul a modului în care funcționează drept ca un instrument pentru a ajuta la protejarea și alții, în special a societății cele mai vulnerabile.

Studenții care sunt atrași de serviciu au multe oportunități pentru angajarea în termen lung și proiectele de justiție socială pe termen scurt, precum și organizațiile studențești care dau înapoi la nivel local COMUNITATE. CUA Legea ajută, de asemenea, studenții care doresc să urmeze burse post-universitare și alte oportunități de angajare în interes public și setările serviciului public.

Misiune Drept

Columbus Facultatea de Drept este o parte integrantă a Universității Catolice din America și sprijină și avansează scopurile și obiectivele universității în ansamblu, așa cum au fost afirmat de-a lungul istoriei universității și sunt prezentate în prezent în declarația de misiune universității. Aceste scopuri și obiective se manifestă într-un angajament de bază pentru idealurile demnității fiecărei persoane umane; inviolabilitatea întregii vieți umane; justiție înrădăcinată în binele comun; recunoașterea și protecția drepturilor omului ca daruri ale Creatorului; grija pentru cei săraci, neglijați, și vulnerabili; precum și obligația de dragoste unii pentru alții. Ca o școală de drept, ne străduim să descopere, să păstreze, și de a răspândi adevărul în toate formele sale; pentru a realiza o distincție academică în tradiția intelectuală catolică; și să asigure, într-un mod instituțional, fidelitatea față de inspirație creștină universității.

simțul integrității instituționale și a comunității școlii reflectă fidelitatea ei față de idealurile catolice și credințe. Ca atare, școala se angajează să promovarea obligațiunilor sale deja puternice ale comunității, continuând să promoveze și să mențină respectarea și între facultate, administratori, studenți, personal, si absolventi, precum și respectul pentru diversitatea de medii, afilieri religioase, puncte de vedere, și contribuțiile pe care membrii aduc comunității școlare de drept.

Noi aducem împreună un organism capabil și divers elev și să ofere studenților cu o educație profesională excepțională conceput pentru a pregăti și de a le motiva să servească cu inteligență, integritate și vigoarea nevoile clienților, comunități, națiune, societatea civilă și comunitatea internațională. Ne străduim să imprime studenților noștri un set complet de competențe practice, o gamă largă de cunoștințe doctrinare, și un angajament ferm față de practica etică a legii. Dincolo de primul an de studii încurajăm studenții să ia în considerare participarea la specializarea structurată printr-o serie de institute, educație clinică, centre și programe care îmbunătățesc abilitățile care sunt esențiale pentru a furniza cea mai înaltă reprezentare juridică de calitate. Prin furnizarea de instrucțiuni de înaltă calitate, burse de studiu riguroase, realizare profesională și munca în folosul comunității, școala legii se angajează să facă contribuții substanțiale și durabile la îmbogățirea cunoștințelor, integritatea profesiei juridice, precum și sporirea bunăstării mai largi comunitate, națiune, și Biserica.

Locații

  • Washington

    The Catholic University of America Columbus School of Law 3600 John McCormack Rd., NE , 20064, Washington

Întrebări