Keystone logo
Case Western Reserve University School of Law Limba de vară și institut de drept
Case Western Reserve University School of Law

Limba de vară și institut de drept

Cleveland, Statele Unite ale Americii

4 Weeks

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 2.800 *

În campus

* 2800 USD

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Limba și Drept Institutul de Vara este o experiență de patru săptămâni intensiv de formare exclusiv pentru profesionisti juridice străine și studenți. Institutul este conceput pentru a:

  • Introduce pe elevi să practica și studiul de drept în Statele Unite;
  • Oferiți elevilor cu o introducere practică a SUA de cercetare și analiză juridică; și
  • Îmbunătățirea competențelor lingvistice engleza elevilor printr-o engleză integrat pentru programul scopuri juridice.

Condus de zi cu zi de la Facultatea de Drept, care este situat în campusul urban pitoresc de Case Western Reserve University din centrul cultural al Universității Circle Cleveland lui, institutul este un program avansat destinat de a extinde și studenți străini poloneze deja puternice abilități de comunicare limba engleză în timp ce introducerea lor la o practică comună american drept și pregătirea lor pentru rigorile de studiu american facultatea de drept.

Studiu intensiv limba engleză

Engleză pentru scopuri juridice este un program inovator, integrat și practic, care pune accentul pe lectură, analiza, cercetare, scris și înțelegere abilitățile necesare pentru a participa la discursul legal. Seria de curs, sesiuni de discuții avocat și metoda de Case Western Reserve va introduce de profesioniști care-dacă legale planificare pentru a participa la un master program sau pur și simplu extindă cunoștințele general al SUA legal sistem cu practica de drept în master Prospective SUA, elevii SJD, sau JD instruiți într-un sistem de învățământ și juridice străine vor fi introduse la studiul de drept în Statele Unite înainte de a participa programele lor respective.

Studentii au posibilitatea de ample de a practica conversație și înțelegere competențe, în timp ce familiarizarea cu dinamica clasă americani, inclusiv "metoda socratică." Dezvoltarea competențelor lingvistice într-un context legat de drept în scopul specific de studiu juridic și adaptați la dinamica clasă oferă studenților un start cap și încrederea în a întreprinde orice program de studii legal din SUA și interacționează cu noi avocati ca profesionist legal.

Limba și Drept Institutul de vară este deschisă oricărei profesională juridică străină și orice student international. În unele cazuri, finalizarea institutul va fi o cerință pentru admiterea la master Absolvenții externe Programul de la Facultatea de Drept.

Pregătirea pentru studiu de drept

Instrucțiuni pentru institutul include patru săptămâni de cursuri, programate de luni până joi, 9 am la 16, și vineri, 9 am la prânz (numărul total de 120 de ore de contact). Toate clasele vor avea loc în școală drept. Pentru că vrem ca elevii să obțină maximum de beneficii din limba vară și Institutul de Drept, vom aștepta ca elevii să participe la cursuri full-time, 30 de ore pe săptămână. Mid-sesiune rapoartele de evaluare și de progres vor fi emise, precum și o evaluare finală și certificat de absolvire.

Două ore ale diminetii pe săptămână se va concentra asupra pregătirii pentru școala de drept de către îmbunătățești aptitudinile lingvistice prin studiu introductiv de cursuri de bază primul an de scoala de drept. Elevii vor crește utilizarea lor de vocabular și expresii legate de lege. Sesiuni de după-amiază va introduce materiale și resurse ale bibliotecii drept și facilitățile de calculator Facultatea de Drept. Elevii câștiga experiență de neprețuit atât în ​​cercetare și analiză juridică tradițională și electronică.

Vineri după-amiaza oferă timp liber pentru ca elevii să se familiarizeze cu campusul Case Western Reserve University si multe atractii culturale din Cleveland, inclusiv Cleveland Orchestra de renume mondial, Muzeul de Arta din Cleveland, Cercul Universitatea, iar Sala Rock and Roll of Fame și Muzeul.

Curriculum

Rezultatul programului

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • LLM de doi ani cu program de limba engleză pentru drept
    • Bloomington, Statele Unite ale Americii