Keystone logo
© TESS
CY Cergy Paris University - School of Law

CY Cergy Paris University - School of Law

CY Cergy Paris University - School of Law

Introducere

Universitatea din Cergy Pontoise (UCP) a fost creată în 1991. La 1 ianuarie 2020, UCP a fuzionat cu alte câteva instituții de învățământ superior pentru a forma Universitatea CY Cergy Paris ("CYU"). CYU este situată la vest de Paris, în departamentul Val d'Oise. Situația sa geografică privilegiată îi permite să beneficieze de Paris și de zonele de ocupare a forței de muncă din vest.

CYU este o instituție publică și un centru de vârf pentru predare și cercetare care primește peste 1,500 de studenți internaționali din 54 de țări diferite, dintr-un corp studențesc total de 25,000 care cuprinde 600 de doctoranzi, 1200 de cercetători și 4132 de absolvenți. Cu peste 1.000 de cadre didactice, Universitatea oferă toate nivelurile de studii universitare și postuniversitare și a fost clasată printre cele mai bune 20 de universități naționale.

CYU a dezvoltat schimburi internaționale cu peste 135 de universități străine, participă la programul european de schimburi și a adoptat sistemul ECTS (Sistemul european de transfer de credite), care permite studenților europeni să obțină credite în universitatea lor pentru cursurile efectuate în străinătate. CYU a fost evidențiată ca "universitate model" de mai multe ori de către guvernul francez.

Școala de Drept

Școala de Drept CYU primește peste 3.100 de studenți, împărțiți în Licență, Masterat și Doctorat, și le oferă o supraveghere și un sprijin real pe tot parcursul studiilor și până la integrarea lor profesională. Este o școală dinamică și prestigioasă, clasată pe locul 3 în Franța de către Ministerul francez al Educației și pe locul 1 în Paris și în suburbiile sale pentru salariul mediu al absolvenților săi și pentru integrarea profesională.

Școala de Drept a fost distinsă de mai multe ori cu prestigioasa catedră Fulbright. Aceasta se caracterizează prin dorința sa de a dezvolta programe internaționale și de schimb.

Formarea de avocați competenți a fost unul dintre obiectivele principale ale Facultății de Drept, fapt dovedit de legăturile variate cu rețeaua profesională și de legăturile strânse cu Baroul de avocați și cu autoritățile locale și naționale.

Caracteristici Campus

    Locații

    • Cergy

      CY Cergy Paris Université 33 Bd du port Cergy Pontoise Cedex, 95011, Cergy

    Întrebări