Keystone logo
CY Cergy Paris University - School of Law LL.M. Drept fiscal, Dreptul afacerilor și conformitate
CY Cergy Paris University - School of Law

LL.M. Drept fiscal, Dreptul afacerilor și conformitate

Cergy, Franţa

1 Years

Engleză

La zi

30 Jun 2024

09 Sep 2024

EUR 7.000 / per year *

În campus

* LLM complet: solicitanți UE / 7.500 € solicitanți non-UE | LLM dublu: 11.000 € solicitanți non-UE / 10.000 € solicitanți UE

Introducere

LL.M. în dreptul francez și european, specializarea în fiscalitate, dreptul afacerilor și conformitatea este un program foarte selectiv care vă va consolida capacitățile de a lucra într-un mediu de afaceri internațional.

Acest program este predat în întregime în limba engleză și oferă o oportunitate unică pentru cei care nu sunt vorbitori nativi de limbă franceză de a studia legislația fiscală și comercială franceză și europeană.

Cursurile și seminariile sunt predate atât de cadre universitare internaționale, cât și de profesioniști renumiți de la firme internaționale de prestigiu cu sediul la Paris.

După finalizarea programului, studenții pot obține două diplome: o diplomă universitară specializată LL.M. și o diplomă națională de master.

  • Studenții și profesioniștii care nu au o calificare recunoscută vor primi diploma universitară de specialitate LL.M.
  • Studenții care dețin un Juris Doctor (JD), un LL.B. (4 ani) sau o calificare echivalentă recunoscută vor primi atât diploma universitară de specialitate LL.M., cât și o diplomă națională de masterat

Diploma este competitivă, selectivă și este destinată studenților la drept care au un nivel ridicat de studii juridice și un nivel excelent de cunoaștere a limbii engleze. Programul a fost distins de mai multe ori de diferite organizații și de Ministerul francez al Învățământului Superior.

Joint LL.M. Programul LL.M. cu Universitatea din Dundee, Scoția (UOD)

Joint LL.M. programul LL.M. este un nou proiect interesant care combină două școli de drept dinamice și foarte bine cotate. Experți recunoscuți vor preda studenților și vor dobândi cunoștințe aprofundate despre o gamă largă de subiecte de drept contemporan, atât din perspectiva common law, cât și din cea a dreptului civil.

Programul este unic și oferă două calificări livrate în două semestre. Studenții înscriși în programul comun LL.M. vor absolvi cu un LL.M. în Drept Comercial Internațional de la UOD și un masterat național în Drept francez și al Uniunii Europene, specializat în Fiscalitate, Dreptul afacerilor și Conformitate de la CYU.

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Furnizarea programului

Despre Școală

Întrebări