Keystone logo
Duke University School of Law

Duke University School of Law

Duke University School of Law

Introducere

Duke Law School este o instituție ambițioasă și inovatoare a cărei misiune este de a pregăti studenții pentru o viață responsabilă și productivă în profesia de avocat, oferind o educație juridică riguroasă într-un mediu colaborativ, de susținere și divers.

În calitate de comunitate de erudiți, Facultatea de Drept oferă, de asemenea, conducere la nivel național și internațional în îmbunătățirea înțelegerii dreptului și în îmbunătățirea dreptului și a instituțiilor juridice prin serviciul public, cercetare și bursă de cel mai înalt nivel, reflectând, acolo unde este cazul. , contribuții ale cărturarilor din alte discipline din cadrul Universității Duke.

La Duke Law School, studenții și facultatea experimentează și contribuie la rigoarea academică într-un mediu interdisciplinar care susține și valorizează creativitatea și inovația. Investițiile strategice în facultăți, clinici, centre interdisciplinare, reviste de drept și alte oportunități de dezvoltare a studenților, precum și în tehnologie, precum și sprijin pentru inițiative și oportunități de servire a interesului public, asigură faptul că Facultatea de Drept rămâne la vârful burselor juridice, servicii și educație. Aceste angajamente sunt memorizate în Planul Duke la LEAD, un set de principii pentru creșterea leadershipului care informează dezvoltarea avocaților implicați, etici, bine echipați pentru secolul XXI.

Locații

  • Durham

    Science Drive,210, 27708, Durham

    Întrebări