Keystone logo
Eötvös Loránd University Legea comerțului european și internațional LL.M.
Eötvös Loránd University

Legea comerțului european și internațional LL.M.

Budapest, Ungaria

1 Years

Engleză

Part time

30 Jun 2024

Sep 2024

EUR 1.000 / per semester

În campus

Introducere

Scopul acestui program este de a forma experți juridici de renume internațional, care sunt pregătiți să facă provocări la scară globală și încrezători să se ocupe de probleme complexe din mediul de reglementare internațional cu un nivel ridicat de încredere.

Acesta este primul LL.M în Dreptul european și internațional al afacerilor în Ungaria și oferă o educație aprofundată care acoperă mediul juridic complex al economiilor europene și internaționale.

Legea europeană și internațională în domeniul afacerilor LL.M este concepută pentru a pregăti un grup internațional de practicieni juridici pentru provocările globale ale secolului XXI. Programul combină cunoștințele și abilitățile de ultimă oră cu o orientare internațională. Aceasta va contribui la dezvoltarea abilităților analitice și interpersonale ale participanților în domenii precum raționamentul logic, argumentarea și soluționarea diferendelor.

Integrarea cercetării și a educației la facultate în spațiul european al învățământului superior și promovarea legăturilor educaționale și științifice internaționale sunt componente esențiale ale viziunii noastre.

Într-o perioadă în care globalizarea și integrarea europeană se află pe ordinea de zi, abordarea interculturală a legii și aplicarea ei, cu alte cuvinte, studiile juridice comparative sunt indispensabile pentru o analiză solidă a problemelor juridice și soluționarea litigiilor juridice.

Conceptul de curs leagă teoria de afacerile din lumea reală. Curriculumul la nivel înalt oferă o bază solidă în cadrul fundamentelor instituționale ale integrării economice europene și o introducere în dreptul internațional al afacerilor.

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări