Keystone logo
Eötvös Loránd University Master în Drepturile Omului Europene LL.M.
Eötvös Loránd University

Master în Drepturile Omului Europene LL.M.

Budapest, Ungaria

1 Years

Engleză

Part time

30 Jun 2024

Sep 2024

EUR 1.000 / per semester

În campus

Introducere

Scopul programului este de a forma experți juridici de renume internațional, care sunt gata să facă provocări la scară globală și încrezători să se ocupe de probleme complexe din mediul de reglementare internațional cu un nivel ridicat de încredere.

Drepturile omului au devenit o parte semnificativă a ordinii juridice a Uniunii Europene, însoțită de o nevoie socială tot mai mare pentru o protecție mai bună. Acordul internațional asupra principiilor și standardelor privind drepturile omului acum influențează tot mai mult formarea politicii economice.

Facultatea de Drept, ELTE lansează un program în Drepturile Omului European pentru a reuni cercetători, avocați și responsabili politici. Începând din 2016 septembrie, programul nostru european pentru drepturile omului se concentrează pe rezolvarea de probleme complexe și creative în domeniul drepturilor omului și dorește să permită studenților să adopte noi abordări în litigiile privind drepturile omului pe diferite forumuri europene.

Globalizarea a determinat interesul pentru aprofundarea înțelegerii relației dintre drepturile omului și domeniile tradiționale de drept. Eforturi importante au fost deja făcute de diverse organizații internaționale pentru a distinge legăturile dintre etică, drepturile omului, dezvoltare și economie.

Apărătorii drepturilor omului pot aduce o abordare bazată pe drepturi, nu numai pentru a se strădui să protejeze la un nivel mai înalt, ci și pentru a obține rezultate economice și de dezvoltare mai bune, instrumentalizând astfel valorile și conceptele drepturilor omului.

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări