Keystone logo
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh LLM în drept bancar internațional și finanțe
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

LLM în drept bancar internațional și finanțe

0 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Învățământ la Distanță, În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Infrastructura juridică și de reglementare și conceptele teoretice fundamentale care stau la baza finanțelor globale au suferit modificări fundamentale din 2008. Acest lucru a avut un impact profund asupra teoriei și practicii dreptului financiar, precum și asupra funcționării finanțelor globale.

Aceste evoluții, variind de la practicile financiare în continuă evoluție, impactul tehnologiei și o infrastructură de reglementare complexă, au creat un mediu provocator pentru cei care doresc să lucreze în domeniul mai larg al sectorului bancar și financiar global ca lideri ai industriei sau factori de decizie politică și reglementatorii.

O carieră de succes pe piețele globale de astăzi necesită o cunoaștere extinsă și aprofundată a legilor, reglementărilor și practicilor financiare globale și naționale complexe și sofisticate. Acest set de abilități nu poate fi dezvoltat fără un studiu amplu și o înțelegere solidă a teoriilor economice și de reglementare care susțin funcționarea finanțelor globale, care se extinde la influența perturbatoare a tehnologiei financiare.

Acest program este ideal pentru cei care urmăresc o carieră de succes în industria juridică, contabilă și bancară sau pentru cei care aspiră să lucreze cu autoritățile de reglementare, băncile centrale și alte organizații din sectorul public. Absolvenții se vor poziționa ca experți cu înaltă calificare și viitori lideri în domeniul mai larg al dreptului bancar și al finanțelor.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • LLM Drept Financiar Internațional - Full-time
  • Online United Kingdom
 • LLM Dreptul asigurărilor - Full-time
  • Online United Kingdom
 • LLM International Finance Law - Part-time
  • London, Regatul Unit
  • UK Online, Regatul Unit