Keystone logo
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh LLM în drept privat comparat și european
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

LLM în drept privat comparat și european

0 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Oricine lucrează în practică juridică, mediul academic, instituții sau corporații naționale sau internaționale va trebui să se angajeze cu legile și conceptele juridice străine. Studiul dreptului privat dintr-o perspectivă comparativă este, așadar, esențial pentru cei care își doresc o carieră într-un context internațional sau transnațional.

Bazându-se atât pe tradiția civilă, cât și pe cea a dreptului comun, acest program oferă platforma ideală pentru a vă dezvolta expertiză în domeniile de bază ale dreptului privat dintr-o perspectivă comparativă și pentru a beneficia de predare condusă de cercetare din partea unor cercetători în drept care sunt recunoscuți ca experți în domeniul lor. camp.

Acest program unic de masterat vă oferă oportunitatea de a obține o calificare avansată care este atât riguroasă din punct de vedere academic, cât și benefică din punct de vedere profesional.

LLM în drept privat comparat și european oferă o gamă largă de subiecte care tratează diverse aspecte ale dreptului privat dintr-o perspectivă comparativă, precum și cursuri de teorie juridică și istorie juridică. În plus, puteți selecta alte cursuri dintr-o listă largă de opțiuni oferite de școală, permițându-vă să personalizați LLM pentru a vă satisface interesele specifice.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • LL.M. în Drept internațional și comparat
    • Washington, Statele Unite ale Americii
  • LLM Drept internațional și comparat - Part-time
    • London, Regatul Unit
  • Master în drept comparat (MCL)
    • Bloomington, Statele Unite ale Americii