Keystone logo
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh LLM în dreptul european
Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

LLM în dreptul european

Edinburgh, Regatul Unit

0 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* Full-time: Acasă / UE: £ 12,300, peste mări / internațional: £ 21,600.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Descrierea programului

Acest program oferă impuls tuturor celor interesați de o carieră plină de satisfacții în domeniul dreptului, afacerilor, politicii sau politicii din cadrul UE sau dincolo de aceasta. Cunoașterea aprofundată a legislației UE a devenit și mai relevantă după votul recent al alegătorilor britanici de a părăsi UE. Dreptul UE este un subiect complex și fascinant care cântărește tot mai mult asupra elaborării de politici în Marea Britanie, Europa și în plan internațional, motiv pentru care cunoașterea aprofundată a legislației europene este vitală pentru orice carieră juridică.

Negocierile privind plecarea Regatului Unit din UE vor ridica întrebări complexe cu un posibil statut special pentru Scoția (sau chiar reînnoirea cererilor de independență) adăugând un nou nivel. Chiar și după așa-numitul Brexit, legea UE va rămâne relevantă pentru avocații din Regatul Unit nu numai atunci când se ocupă de întrebări pre-Brexit, ci și pentru că orice viitoare relație UE-Regatul Unit este susceptibilă să fie puternic influențată de aceasta. În acest context, importanța cunoștințelor avansate în legislația UE privind ocuparea forței de muncă în sectorul public și privat va crește doar.

La Edinburgh, avem o abordare interdisciplinară. Veți combina studiul legilor și sistemelor juridice ale UE cu cursuri privind atât implicațiile politice, cât și cele economice aplicate. Implicarea practicanților și a factorilor de decizie în programul nostru, precum și prelegerile și activitățile de mare anvergură găzduite de Institutul Europa vă vor oferi cunoștințe de primă mână despre ceea ce se întâmplă în Europa chiar acum.

Structura programului

Trebuie să completați 180 de credite de studiu - 60 de credite sunt luate în disertație obligatorie, iar restul de 120 de credite sunt luate în cursurile predate. Aceste cursuri vor fi conduse de membrii comunității academice din cadrul Facultății de Drept și de cei care se află în avangarda luării deciziilor în dreptul european.

Sunteți de așteptat să vă pregătiți în prealabil citirea materialelor necesare și reflectând asupra problemelor care vor fi discutate și evaluarea participării dvs. la cursuri. Pentru disertație, veți avea un supervizor de la care vă puteți aștepta de îndrumare și sprijin, dar scopul tezei este de a vă permite să proiectați și să realizați independent o piesă de cercetare și analiză.

Rețineți că, din cauza unor circumstanțe neprevăzute sau a lipsei de cereri pentru anumite cursuri, s-ar putea să nu reușim să conducem toate cursurile, așa cum este anunțat, începând cu anul universitar.

Rezultatele învățării

Până la sfârșitul acestui program, studenții ar fi trebuit să dobândească o înțelegere sofisticată a sistemului juridic al Uniunii Europene și a proceselor sale de elaborare a legilor, precum și cunoștințe substanțiale asupra componentelor alese ale politicii / cursului.

Ei vor fi explorat abordări diferite față de subiect și vor dezvolta o mai mare familiaritate cu materialele și metodele de cercetare.

Oportunități de carieră

LLM în dreptul european nu este numai pentru absolvenții de drept care intenționează să dezvolte o carieră în domeniul legislației UE, ci și pentru studenții de drept sau pentru avocații care doresc să obțină un avantaj competitiv pe piața forței de muncă, în general, în cadrul legii, afacerilor sau elaborării de politici. Mulți absolvenți dezvoltă o carieră dinamică care lucrează la Bruxelles, la domiciliul Comisiei Europene.

Cerințe de intrare

O diplomă de diplomă de diplomă cu diplomă în drept 2: 1 din Marea Britanie, sau echivalentul său internațional.

De asemenea, putem considera un grad de diplomă de diplomă în Marea Britanie, sau echivalentul său internațional, într-un subiect de știință socială.

Limba engleză

Toți candidații trebuie să aibă una dintre următoarele calificări ca dovadă a abilității lor de limba engleză:

 • o diplomă de licență sau de master, care a fost predată și evaluată în limba engleză într-o țară majoritar vorbind în limba engleză, așa cum este definită de vizele și imigrația din Regatul Unit
 • IELTS: total 7.0 (cel puțin 6.5 în fiecare modul)
 • TOEFL-iBT: total 100 (cel puțin 23 în fiecare modul)
 • PTE (A): total 67 (cel puțin 61 în fiecare din secțiunile "Competențe de comunicare")
 • CAE și CPE: total 185 (cel puțin 176 în fiecare modul)
 • Trinity ISE: ISE III cu o trecere în toate cele patru componente

Gradele predate și evaluate în limba engleză nu trebuie să depășească trei ani la începutul programului de studii. Testele lingvistice nu trebuie să depășească doi ani la începutul programului de studii.

Oportunități de carieră

LLM în dreptul european nu este doar pentru absolvenții de drept care intenționează să dezvolte o carieră în domeniul dreptului UE, ci și pentru studenții de drept sau pentru avocații care doresc să obțină un avantaj competitiv pe piața forței de muncă, în general în domeniul dreptului, al afacerilor sau al elaborării politicilor . Mulți absolvenți dezvoltă o carieră dinamică care lucrează la Bruxelles, la domiciliul Comisiei Europene.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • LLM Studii Avansate în Dreptul Afacerilor Europene și Internaționale
  • Leiden, Ţările de Jos
 • LLM Drept european
  • Leiden, Ţările de Jos
 • Master în drept în drept internațional și european: Dreptul afacerilor internaționale
  • Ghent, Belgia