Keystone logo
Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Introducere

Facultatea de Drept Erasmus este una dintre școlile Universității Erasmus Rotterdam: o universitate de clasă mondială, clasată pe locul 71 în clasamentul Times Higher Education World Universities Ranking. Programele noastre LLM combină gândirea academică cu pregătirea practică. Pe lângă cursurile obișnuite, sunt organizate excursii către firme de avocatură, tribunale internaționale și companii internaționale pentru a experimenta practica (juridică): unde Legea întâlnește afacerile.

Ca student la Facultatea de Drept Erasmus, vei deveni parte dintr-o comunitate internațională: personalul și studenții noștri reprezintă peste 45 de naționalități diferite! Veți participa la cursuri cu oameni din multe culturi juridice diferite și vă veți îmbunătăți abilitățile internaționale și interculturale care vă pregătesc pentru o carieră juridică internațională. Erasmus School of Law este amplasată în Rotterdam.

Cu cel mai mare port din Europa, Rotterdam este unul dintre cei mai importanți factori ai economiei olandeze. Ca rezultat al lui Rotterdam, astăzi este un oraș cosmopolit și multicultural vibrant, care găzduiește peste 160 de naționalități și o serie de întreprinderi multinaționale și locale, precum Unilever și Shell.

Locații

  • Rotterdam

    Burgemeester Oudlaan 50, , 3062 PA, Rotterdam

Întrebări