Keystone logo
European Humanities University Master în Afaceri Internaționale și Drept Comercial
European Humanities University

Master în Afaceri Internaționale și Drept Comercial

Vilnius, Lituania

2 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Introducere

LL.M. Programul „International Business and Trade Law” pregătește profesioniștii să lucreze ca experți juridici cu înaltă calificare pe piața juridică națională și internațională, precum și să desfășoare activități de cercetare și academice în domeniul afacerilor și comerțului internațional. Programul pregătește studenții să facă față provocărilor unei economii din ce în ce mai globale, oferindu-le cunoștințele și pregătirea necesare pentru a gestiona tranzacții transnaționale complexe care definesc mediul legal și de afaceri actual. Acest program include cursuri de bază în Dreptul Societăților și Guvernanța Corporativă, Arbitraj Comercial Internațional, Drept Internațional al Proprietății Intelectuale, Drept Financiar Internațional, Contracte Comerciale Internaționale etc.

Programul își propune să educe avocați creativi și activi capabili să rezolve probleme organizaționale și de management, precum și să lucreze ca practicieni și cercetători în drept atât la nivel național, cât și internațional.

Absolvenții programului vor primi o diplomă de master în drept (LL.M.).

Caracteristicile distinctive ale Programului

  • Programul se bazează pe 30 de ani de experiență universitară în furnizarea de studii de drept
  • Toate cursurile sunt predate în limba engleză
  • Programul este susținut de o echipă internațională de profesori, majoritatea absolută dintre care au experiență practică în domeniu
  • Format de învățare mixtă, care combină educația cu normă întreagă în Vilnius și învățământul la distanță
  • Practicarea competențelor juridice și a discursului judiciar la concursuri internaționale (The Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot)
  • Programul se bazează pe o specializare clară în dreptul internațional privat – Dreptul Afacerilor și Comerțului Internațional, care asigură calitatea educației vizate
  • Combinație de teorie și practică, activități de cercetare și proiecte

Admitere

Curriculum

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări