Keystone logo
Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)

Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)

Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)

Introducere

Istorie

Educațional tehnice Fundația Souza Marques a fost fondată în 1966, ca urmare a visului și a muncii profesorului José de Souza Marques.

De atunci, printr-o creștere planificată, FTESM multiplicat activitățile în domeniul învățământului superior, proces continuu de modernizare a programelor lor și a sistemelor de învățământ.

În această perioadă, FTESM a format cu o calitate și dăruire multe generații de brazilian și plasate pe piața forței de muncă absolvenților și doctoranzi de cel mai înalt competențe în domeniile de Medicina, Inginerie, Nursing, Management, Contabilitate, Biologie, Fizică, Chimie, scrisori, predare și profesor de educație.

Prin merit al acestei lucrări de îmbunătățire permanentă, FTESM oferă studenților săi, și o pregătire academică pentru succesul în activitatea profesională un preparat sociale spre dezvoltarea deplină a responsabilităților lor în calitate de cetățeni.

Filozofie

Cea mai mare provocare pe care alege misiunea Colegii SOUZA MARQUES este îmbunătățirea constantă a procesului de predare-învățare ca mijloc de formare umană și intelectuală, care să permită studenților noștri să fie în măsură să facă față activității intelectuale prin cresterea dimensiunii de gândire, critica, justiție, solidaritate și etică.

Visul despre ziua de mâine se deschide căi, se extinde limitele și depășește existente, permițând producția de noi, care ar trebui să fie creată prin gestionarea cunoștințelor dezvoltate în instituțiile de învățământ superior.

Misiune

"Pentru a promova, prin educație, excelență act par uman, studenții noștri să crească în cunoștințele, atitudinile, obiceiurile, credințele și abilități."

Locații

  • Rio de Janeiro

    Rio de Janeiro, Brazilia

Întrebări