Keystone logo
Fordham University School of Law în conformitate corporativă LLM
Fordham University School of Law

în conformitate corporativă LLM

New York, Statele Unite ale Americii

Request duration

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

LLM Fordham Law in conformitate Corporate - Primul de acest gen din țară, introduce pe elevi într-un domeniu în curs de dezvoltare rapidă, care este adesea la nivel mondial în domeniul de aplicare. Acest program unic pregătește candidații pentru a răspunde în mod eficient la cererile noi și complexe de reglementare. Elevii vor explora rolul de consilier in-house, biroul corporativ de conformitate, precum și elementele de conformitate, inclusiv evaluarea riscului, privilegiul avocat-client, Legea practicilor de corupție în străinătate, codurile de conduită la nivel mondial, de gestionare a crizelor, urmărirea amânată și non acorduri de urmărire penală, precum și responsabilitatea socială a întreprinderilor. Elevii vor învăța cadrul de reglementare de bază, în special în sectorul bancar și în industriile financiare de reglementare, și vor fi instruiți în abilitățile care sunt esențiale pentru orice profesionist de conformitate.

PROGRAM SPECIFICE CURSURI NECESARE

minimum 24 de credit trebuie să includă societățile * precum și 12 de credite de cursuri de specializare aprobate de distribuție pentru programul de conformitate Corporate.

Cerința de curs de 12 credite Specializarea Distribuția trebuie să includă următoarele cursuri de bază:

 • Conformitatea corporativă la nivel mondial
 • Evaluarea riscurilor de conformitate

De asemenea, vă recomandăm insistent elevilor să ia, fie internațional criminalitatea financiară sau de combatere a spălării banilor.

credite restante, necesare pentru a îndeplini cerința de distribuire Specializarea 12-credit trebuie să fie alese dintre selecția cursurilor de distribuție aprobate de specializare pentru programul de conformitate Corporate.

CURSURI SUPLIMENTARE NECESARE

Pentru studenții care nu dețin un grad JD de la o școală de drept din SUA, sunt de asemenea necesare următoarele cursuri:

 • Introducere în sistemul juridic al SUA
 • Scrierea juridică și cercetare pentru studenți LLM
 • Introducere în SUA profesia juridică
 • Cel puțin 6 credite de cursuri de Schiță de conținut

Studenții sunt obligați să ia Introducere în sistemul SUA juridic și Scrieri juridice și de cercetare pentru studenți LLM în timpul primului semestru de studiu în cadrul programului LLM.

Notă: În cazul în care un curs poate îndeplini ambele (i) o cerință Specializarea Distribuție și (ii) o cerință de contur de conținut, cursul poate conta pentru ambele cerințe.

A Notă În ceea ce privește Curs de selecție pentru Part Time Studenți

Programul de LLM se străduiește să se asigure că există o gamă largă de cursuri disponibile în seara, în fiecare dintre domeniile noastre de specializare LLM, și pentru a se asigura că elevii vor fi în măsură să îndeplinească cerințele programului în cadrul lor de timp dorit pentru finalizare. Cu toate acestea, ar fi imposibil să se asigure că orice curs specific va fi oferit la un moment dat, care este convenabil pentru toți studenții. Vă încurajăm să vă uitați la calendarele din semestre anterioare, disponibile pe site-ul registrator, pentru a obține un sentiment de ceea ce cursuri pot fi oferite în viitor (observând, desigur, că programul variază de la un semestru la altul).

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • LLM – Track Fundamentals Bar
  • Champaign, Statele Unite ale Americii
 • Guvernanță corporativă LLM - Part-time
  • Online United Kingdom
 • Gradul de guvernanță corporativă LLM: CG - Part-time
  • Online United Kingdom