Keystone logo
© CODE
Göttingen University

Göttingen University

Göttingen University

Introducere

Universitatea din Göttingen este în mod constant clasată printre cele mai bune instituții de învățământ superior germane în diverse clasamente naționale și internaționale. De la înființarea sa, în 1737, a oferit oportunități excelente de studiu și de cercetare studenților și cercetătorilor din întreaga lume, inclusiv mai mult de 40 de laureați ai Premiului Nobel. Pe lângă instruirea și îndrumarea din partea unor profesori proeminenți și a altor experți, studenții de la Göttingen beneficiază de acces la facilități de studiu de primă clasă, de exemplu, Biblioteca de Stat și Universitară din Göttingen, care este una dintre cele mai mari biblioteci din Germania, conținând aproximativ 8 milioane de articole și care oferă acces la numeroase baze de date juridice și alte baze de date științifice.

Facultatea de Drept a Universității din Göttingen se bucură de o reputație excelentă în ceea ce privește predarea, cercetarea și dezvoltarea profesională. Învățământul juridic de aici are o legătură puternică cu practica, oferind cursuri nu numai de către profesori, ci și de către avocați, avocați de companii și alți practicieni. În plus, mulți profesori sunt activi și în afara mediului academic, de exemplu, în calitate de consilieri juridici, membri ai comisiilor legislative sau judecători ai celor mai înalte instanțe. Un alt aspect atrăgător al Facultății de Drept din Göttingen este internaționalitatea sa. Pe lângă faptul că găzduiește studenți din întreaga lume și oferă numeroase oportunități de schimb, facultatea oferă, de asemenea, cursuri susținute de profesori invitați din alte țări și este implicată într-o cooperare internațională continuă prin intermediul diferitelor organisme dedicate, cum ar fi Institutul Sino-German de Studii Juridice sau Academia Europeană de Drept și TIC.

Caracteristici Campus

Locația din Göttingen a devenit sinonimă cu cercetarea internațională de înaltă calitate. Pentru a se asigura că acest lucru rămâne în viitor, Universitatea din Göttingen, inclusiv Centrul Medical Universitar, și șapte centre de cercetare locale non-universitare și-au unit forțele pentru a forma Campusul Göttingen.

    Locații

    • Göttingen

      Wilhelmsplatz 1 (Aula) Göttingen, 37073, Göttingen

    Întrebări