Keystone logo
Göttingen University LL.M. in Intellectual Property and Information Technology Law
Göttingen University

LL.M. in Intellectual Property and Information Technology Law

Göttingen, Germania

1 Years

Engleză

La zi

30 Jun 2024

Oct 2024

EUR 7.800

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

LL.M. în Dreptul european și transnațional al proprietății intelectuale și al tehnologiei informației (LIPIT) este un program postuniversitar care vizează furnizarea unei înțelegeri aprofundate a problemelor juridice care decurg din crearea și utilizarea operelor literare sau artistice, invenții mecanice sau științifice, informații digitale și alte active necorporale. Acesta acoperă o mare varietate de subiecte, inclusiv drepturi de autor, brevete, mărci comerciale, telecomunicații, comerț electronic, securitatea informațiilor și protecția datelor.

Deoarece este din ce în ce mai frecvent ca tranzacțiile cu produse de proprietate intelectuală și tehnologia informației să depășească granițele naționale, acest LL.M. Programul este conceput ca fiind distinct de natură internațională și comparativă. Soluțiile din diverse sisteme juridice sunt adesea prezentate atunci când se examinează problemele moderne ale dreptului PI și IT, iar cazurile răspândite în două sau mai multe țări sunt discutate și analizate în mod regulat. O consecință a unei astfel de abordări este că acest program este potrivit pentru avocați și alți profesioniști din țări diferite, în loc să fie limitat la o anumită jurisdicție.

Pe lângă caracterul internațional al Programului, se pune un accent puternic pe stabilirea unei legături directe cu practica. Multe cursuri sunt predate de avocați cu experiență și alți practicieni. În cursuri și seminarii, problemele juridice sunt examinate în mare măsură prin analizarea cauzelor reale în instanță, identificarea problemelor comune concrete și căutarea unor soluții eficiente pentru acestea. Prin ateliere și proiecte practice, cunoștințele nou dobândite sunt îmbunătățite și dezvoltate în abilități practice ușor de aplicat.

Program Duration

Studiile dumneavoastră la Programul LIPIT vor dura în mod normal aproximativ un an (din octombrie până în septembrie). În acest timp, va trebui să obțineți 60 de credite ECTS, inclusiv 20 de credite pentru finalizarea unei teze de master. Dacă studiile tale postliceale totale au durat mai puțin de 4 ani, s-ar putea să vi se solicite să câștigați mai multe credite pentru a primi LL.M. grad. În acest caz, consilierul nostru educațional vă va ajuta să elaborați un plan de studiu individual care vă va permite să obțineți creditele necesare fără a depăși durata normală a Programului.

Admitere

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Graduate Diploma in Intellectual Property
  • Sydney, Australia
  • Moore Park, Australia
  • + 2 Mai mult
 • Graduate Certificate in Intellectual Property
  • Sydney, Australia
  • Moore Park, Australia
  • + 2 Mai mult
 • LLM în dreptul proprietății intelectuale
  • Johannesburg, Africa de Sud