Keystone logo
George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

Introducere

Școala de drept Antonin Scalia este situată la doar câțiva kilometri de centrul Washingtonului, DC, care este legătura dintre crearea celei mai importante legislații și jurisprudențe din lume.

În ultimul deceniu, școala de drept a fost în fruntea inovării curriculare. Recunoscând schimbările rapide care apar în practica juridică și în profesia de avocat, Scalia Law School a fost un pionier în furnizarea studenților săi cu un curriculum unic care oferă studenților avantaje unice pe piața actuală de ocupare a forței de muncă.

O experiență excepțională duce la cariere excepționale

Fie că lucrați pentru o firmă de avocatură, judecător, agenție guvernamentală, afaceri, think-tank, nonprofit sau birou legislativ, elevii din Scalia Law nu găsesc niciun fel de posibilități de a-și aplica pregătirea juridică în domeniu. Apropierea Legii Scalia de centrul Washingtonului, DC înseamnă accesul la locuri de muncă pe tot parcursul anului. Programele noastre riguroase academice și de carieră pun pe deplin poziția studenților să exceleze în orice lucrare pe care o urmăresc. Timp de 15 ani, rata de ocupare a Legii Scalia a depășit rata de ocupare a absolvenților de drept național.

Abundenta de oportunități de carieră pentru absolvenții de la Dreptul Scalia rezultă nu numai din etica profesională a studenților noștri din punct de vedere istoric și din punctul de vedere strategic în zona Washington, DC, ci și din programarea noastră academică și de carieră excepțională. Legea Scalia este una dintre singurele școli din țară, cu accent pe intersecția dintre lege și economie. Centrul nostru de Drept și Economie, apreciat la nivel național, introduce potențiali angajatori de toate felurile în comunitatea Legea Scalia prin zeci de conferințe academice și cercetări științifice. Concentrarea legii și a pregătirii economice și a oamenilor de știință sa dovedit a fi neprețuită pentru sute de absolvenți care lucrează în poziții de afaceri și de reglementare.

Legea Scalia oferă studenților flexibilitatea de care au nevoie pentru a se pregăti cel mai bine pentru obiectivele lor specifice de carieră. Pentru cei care se află deja într-o carieră, Programul de zi cu jumătate de normă Scalia se află pe picior de egalitate cu programul său full-time și permite studenților să ia cursuri de seară și să urmărească clinici și activități extrașcolare fără a întrerupe munca. Necesitatea de a trece de la programul cu normă întreagă la jumătate de normă pentru a-și duce un loc de muncă? Nici o problema. Elevii pot schimba înainte și înapoi cursurile de zi și de seară pe măsură ce apar oportunități de carieră și aproape 90% din corpul elevilor participă la programe de formare clinică, externă și de advocacy. Doriți să vă specializați în una sau mai multe domenii ale legii? Legea Scalia are 18 piese de specialitate și concentrații în unele dintre cele mai fierbinți zone de practici de astăzi.

În cele din urmă, Legea Scalia oferă programări extraordinar de bogate în cercetare, scriere și dezvoltare profesională. Programul de Cercetare, scriere și analiză juridică de doi ani expune elevii din grupuri mici la o gamă largă de documente juridice și instrumente de cercetare. Programele de dezvoltare a carierei încep în momentul în care elevii intră. Studenții din primul an participă la întâlniri individuale de consiliere și beneficiază de o atenție individuală suplimentară din partea consilierilor facultăților și a mentorilor absolvenților. De asemenea, pe parcursul primului an, studenții progresează prin Programul nostru de Profesionalism și Dezvoltare a Leadershipului. Acest program aduce lideri de la bancă, bar și afaceri pentru a oferi cursuri de formare în domeniul abilităților de comunicare orală, economiei firmelor de avocatură, managementului timpului, eticii și multe altele.

Cultura legii Scalia, iar programele produc mai mult decât absolvenți gata de locuri de muncă. Noi producem lideri. Vom lucra împreună cu dvs. pentru a găsi programul potrivit, cursurile, instrumentele de carieră și conducerea în rețea, astfel încât să puteți deveni lider în domeniul ales.

Facultatea noastră excepțională

Școala de Drept Antonin Scalia de la Universitatea George Mason are 120 de membri cu studii superioare și adjuncți din cadrul facultăților din unele dintre cele mai importante firme de avocatură și instituții juridice din țară. Profesorii noștri au lucrat în Casa Albă, au susținut în fața Curții Supreme și au servit drept ambasadori pentru aliații și partenerii noștri cei mai importanți. Clasat pe locul 21 în națiune pentru impactul științific, scala facultății de la Facultatea de Drept este, de asemenea, printre cele mai descărcate din Rețeaua de Științe Sociale, clasându-se pe locul 15 în ansamblu (iulie 2015 SSRN Top US Law Schools).

Locații

Locații
  • Arlington

    3301 Fairfax Drive, Arlington, VA, 22201, Arlington

    Programe

    Întrebări