Keystone logo
George Washington University - College of Professional Studies Maestru de studii profesionale în studii paralegal
George Washington University - College of Professional Studies

Maestru de studii profesionale în studii paralegal

Alexandria, Statele Unite ale Americii

14 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 38.700 *

Învățământ la Distanță, În campus

* online / personal: 38.770 USD - estimare-

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Fiind singurul program de studii juridice paralegal din Washington DC, masteratul în Studii paralegal este mai mult decât o acreditare puternică: este un semnal pentru cei mai buni angajatori că ați rezistat rigoare academică a unuia dintre cele mai bune programe paralegal ale națiunii.

Veți studia cu principalii experți ai națiunii și veți obține cunoștințele și abilitățile esențiale de care aveți nevoie pentru a intra în practică juridică, corporativă, medicală sau guvernamentală cu încredere și perspicacitate. Paralegalii efectuează activități juridice de fond, dar nu pot oferi servicii juridice direct publicului, cu excepția cazului în care este permis de lege.

Masteratul vă poate face eligibil pentru creșteri salariale, promoții și vă poate permite să atingeți un nivel GS mai ridicat. Și, ca program de creditare, vă puteți califica pentru beneficii militare și ajutor financiar federal.

Program la o privire

 • Flexibil

Programul este orientat către profesioniștii care lucrează și alți studenți netradiționali. Cursurile de seară și opțiunile online vă ajută să vă gestionați multiplele priorități din viață.

 • Puternic

Această acreditare academică care are credit a fost numită printre cele mai bune din țară și vă va spori profilul profesional în moduri tangibile.

 • Conectat

Cu absolvenți din toată țara, Guam, Puerto Rico, Insulele Virgine, Italia, China, Japonia, Anglia și Taiwan, vă veți alătura unei rețele globale de profesioniști.

Unde vei studia

163797_Capturadepantalla75_edited.jpg

Puteți studia în campus la Graduate Education Center din Alexandria, Virginia sau online. Studenții din programul online trebuie să ia nouă credite semestriale de cursuri de specialitate juridică prin instruire sincronă. Acest lucru va fi furnizat prin sesiuni de curs online live.

Ce veți studia

Cele 12 cursuri din cadrul MPS în Paralegal Studies oferă perspectiva și înțelegerea de care aveți nevoie pentru a reuși în domeniul juridic. Acest program include un total de 32 de credite.

MPS în Paralegal Studies, cu un certificat de conformitate corporativă în domeniul sănătății, oferă o educație juridică solidă și un certificat de absolvent în conformitate corporativă în domeniul sănătății, care este acreditat de către Consiliul de certificare a conformității.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Mărturii studențești

Burse și finanțare

Curriculum

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Maestru în drept
  • Carlisle, Statele Unite ale Americii
 • Master of Laws (LLM) - Civil Litigation and Advocacy Specialization
  • Los Angeles, Statele Unite ale Americii
 • LLM online în drept internațional și drept tratat
  • Washington, Statele Unite ale Americii
  • Gambia Online, Gambia