Keystone logo
Golden Gate University School of Law

Golden Gate University School of Law

Golden Gate University School of Law

Introducere

Inovația este tradiția noastră

Situat în inima orașului San Francisco, GGU Law oferă o experiență de învățare de vârf și personalizată pentru avocații de mâine. Timp de peste un secol, GGU Law a oferit un mediu divers, incluziv și de susținere, care se angajează să ofere studenților atenția individualizată și cunoștințele din lumea reală de care au nevoie pentru a reuși!

Cine suntem noi

Golden Gate University School of Law este o Golden Gate University School of Law premiată, acreditată de ABA, cu o locație excelentă în inima orașului San Francisco. GGU Law oferă o experiență de învățare inovatoare și personalizată, care produce un grup divers de absolvenți cu abilități, judecată și cunoștințe pentru a deveni avocați excepționali pentru piața cu adevărat globală de astăzi. Locația noastră din centrul orașului San Francisco pune studenții la câțiva pași de centrul global al industriilor juridice, de afaceri și tehnologice. Cu acces direct la instanțe, firme de avocatură, organizații de advocacy, agenții guvernamentale și companii de tehnologie în expansiune rapidă, GGU Law pune studenții noștri în centrul acțiunii cu oportunități de carieră la fiecare pas.

Acum este un moment minunat pentru a deveni avocat. Există o nevoie crescută de lideri inovatori care să ne ajute în perioadele dificile din țara noastră și schimbările rapide ale tehnologiei și economiei noastre. Nu există un loc mai bun pentru a pregăti studenții să fie avocat și lider în comunitatea, țara și lumea lor decât Legea GGU.

Diversitate

Legea GGU are o moștenire de incluziune, extinderea accesului și spargerea barierelor. Recunoscută drept una dintre cele mai diverse școli de drept din țară, GGU Law știe că diversitatea este forța noastră. Credem că instruirea viitorilor avocați și lideri de diferite medii și experiențe creează un sistem de justiție mai puternic și mai incluziv. GGU Law este mândru că este un lider în extinderea accesului la educația juridică, contribuind la promovarea echității în cadrul profesiei și diversificând comunitatea juridică.

Orașul este campusul tău

San Francisco a fost mult timp inima culturii inovației și justiției sociale. Diversitatea incredibilă a orașului și amestecul bogat de culturi din întreaga lume pregătesc studenții pentru piața cu adevărat globală de astăzi. Campusul nostru este, de asemenea, înconjurat de acces ușor la mijloacele de transport în comun, oferind studenților acces ușor pentru a naveta sau chiar doar pentru a explora acest oraș interesant și frumoasa sa regiune înconjurătoare.

Situați în apropiere de mii de potențiali angajatori, studenților Drept GGU li se oferă oportunități unice de a se angaja în muncă pro bono, stagii, stagii și alte activități juridice practice sub supravegherea avocaților practicanți și îndrumarea profesorilor cu experiență. Cele mai mari companii de tehnologie din industrie - Google, Facebook, LinkedIn, Salesforce și multe altele - înconjoară campusul nostru, oferind studenților noștri acces de neegalat la industria tehnologică în continuă expansiune și un avantaj imbatabil pe măsură ce își încep cariera juridică. San Francisco a fost întotdeauna în fruntea schimbării, iar legea GGU a fost acolo la fiecare pas!

141387_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg

Bun venit interimar al decanului

În calitate de absolvent de prima generație de facultate și facultate de drept, am fost atras de Dreptul GGU datorită dedicării sale pentru extinderea accesului la și diversificarea profesiei de avocat, lucru pe care îl facem de mai bine de un secol. Facem acest lucru oferind o comunitate caldă, diversă și antrenantă, în care studenții sunt determinați să facă schimbări în comunitatea, țara și lumea noastră.

În calitate de decan, mă angajez să ajut fiecare student să reușească la facultatea de drept și ca avocați. De fapt, mă întâlnesc individual cu fiecare student nou pentru a afla motivele pentru care merg la facultatea de drept și cum îi pot susține. Veți găsi, de asemenea, această atingere personală cu fiecare facultate și membru al personalului GGU pe care îl întâlniți. Sunt încrezător că nu veți găsi același mediu personalizat și de susținere în multe alte locuri.

Sper că vă veți alătura mie și întregii familii de avocatură GGU din San Francisco, unde suntem întotdeauna dedicați succesului studenților noștri în școala de drept, la examenul de barou și în profesia de avocat.

Cu sinceritate,

Eric Christiansen
Decan interimar și profesor de drept

Istorie și filosofie

Golden Gate University School of Law consideră că legiuirea este o profesie onorabilă, demnă de încrederea publicului. În acest scop, oferim studenților o bază solidă în teoria juridică și abilitățile necesare pentru a fi un practicant de succes.

Dezvoltarea abilităților profesionale

Studenții JD dezvoltă abilități profesionale printr-o varietate de programe, inclusiv clinici, certificate de specializare, programul de onorificare juridică, diplome comune și multe altele.

Facultate

Studenții GGU sunt predați de o facultate realizată și diversă, care a practicat avocatura înainte de predare și sunt experți într-o gamă largă de domenii juridice.

Legea privind interesul public

Legea GGU are un angajament special față de dreptul de interes public, oferind un curriculum puternic de drept public de interes public, asistență financiară studenților care urmează cariere în domeniu.

Acreditare

Golden Gate University School of Law este pe deplin acreditată de Consiliul Secției de Educație Juridică și Admiteri la Baroul Asociației Baroului American (ABA), Comitetul Examinatorilor de Baruri din statul California și Asociația Vestică a Școlilor și Colegii Colegiul Senior și Comisia Universitară (WSCUC). GGU Law este, de asemenea, membru în bună stare al Asociației Facultăților de Drept Americane (AALS). Absolvenții GGU se califică pentru a susține examenul de barou în toate cele 50 de state și în districtul Columbia.

Locații

Locații
  • Mission Street,536, 94105, San Francisco

Întrebări