Keystone logo
© TESS
HEC Paris -  Executive Education

HEC Paris - Executive Education

HEC Paris -  Executive Education

Introducere

HEC Paris - Executive Education: lideri de afaceri de Formare pentru mai mult de un secol Conceptul Grande Ecole fost introdusă pentru prima dată în Franța cu scopul de a furniza elitei industriale, administrative și militare franceze cu educație postuniversitară. Astăzi HEC Paris (Hautes Etudes Commerciales) se clasează printre crema de Grandes Ecoles și trenuri de studenți și lideri de afaceri din toate categoriile sociale, provenind din peste 30 de țări diferite. HEC Paris a fost fondată în 1881 de către Camera de la Paris de Comerț și Industrie (CCIP), cu scopul de a studenților de instruire în practica de management pentru a face față creșterii în industrie și piețele financiare în plină expansiune. În 2009, HEC Paris Executive Education este clasat pe locul # 2 în toată lumea pentru programele destinate personalizate pentru într-un bazin de 45 de Top absolvent de afaceri școli. HEC Executive Education este # 5 la nivel mondial pentru toate programele de educație executiv, precum: acesta a urcat șase locuri în clasamentul mondial în ultimul an. HEC Paris - Executive Education Succesul tau este ambiția noastră. Provocarea noastra este de a satisface ta. Afacerea noastra este de a ajuta tine si compania ta să crească. Un program de învățare ar trebui să fie concepute pentru a ambițiilor tale, și soluția noastră va aduce direct în centrul procesului de învățare. Într-adevăr, vom lua experiența dumneavoastră, adăugați-l cu cea a profesorilor noștri, experți și membri ai comunității de afaceri, și de a crea un context de învățare reciprocă. Dorim sa oferim valoare, mai degrabă decât doar dobândirea de cunoștințe. Pentru a face acest lucru ne încorporează trei valori fundamentale în cursurile noastre:

  • Acces direct la "producători de administrare" În termeni concreți, programele noastre sunt conduse de profesori care conduc, de asemenea, de cercetare și să publice rezultatele lor. Noi vă oferă acces la acest lucru pentru a vă ajuta să câștige perspective noi in propria experiență.
  • Menținerea o minte deschisa Un pas înapoi, revizuirea convingerile tale și le-a pus în perspectivă. Ia diversitatea altor participanți și să crească ca o persoană.
  • Legături strânse cu viața corporativă În programele de studii, va efectua proiecte de design-ul propriu întâlnire personală dumneavoastră, precum și obiectivele companiei dumneavoastră. În cazul în care rezultatele proiectului conduce la noi piețe pentru compania dumneavoastra sau metode operaționale mai bune, randamentul investițiilor este clar pentru toată lumea pentru a vedea! Având în vedere în franceză, engleză și chineză, programele noastre de ieri, deschide programe de școlarizare și programe personalizate sunt livrate în Franța și în întreaga lume. Programele de învățare în sine sunt toate recunoscute pe plan internațional, fie prin acreditare sau reputația simplu. Există renumitul AMBA, AACSB și Equis tripla acreditare. Dar există, de asemenea, clasament Financial Times care a pus programe HEC printre din lume cele mai bune: Trium Global Executive MBA, dezvoltat în comun cu NYU Stern și London School of Economics este clasat pe locul doi la nivel mondial, și HEC Paris a fost evaluat numărul unu Business School European, toate criteriile luate împreună.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Paris

    HEC Paris - Executive Education 1, rue de la Libération - 78351 Jouy en Josas cedex, , Paris

    Întrebări