Keystone logo
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University Jd legea sănătății concentrare
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Jd legea sănătății concentrare

Request duration

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Introducere

Legea sănătății este acum un domeniu complicat, eterogen de drept. Practica Legea sănătății poate solicita abilități speciale în domeniul dreptului corporativ, bioetica, dreptul familiei, dreptul internetului și al tehnologiei, precum și drept prejudiciu, precum și în alte domenii de drept.

O Programul de concentrare Legea sănătății prin urmare, recunoaște că, pentru a pregăti studenții pentru o carieră în legea privind sănătatea, acestea trebuie să aibă o flexibilitate semnificativă de a elabora programe de studiu, care să le permită să beneficieze de curriculum larg Facultatea de Drept, in timp ce ofera oportunitatea pentru o mai mare specializare.

În consecință, elevii pot alege între o concentrare generală în legea privind sănătatea și mai multe programe specializate de studiu in Sanatate Drept si Bioetica si Sanatate Drept: Structuri instituționale și de finanțare.

Consilierii de concentrare facultate și advisement

Profesori Janet Dolgin, Jennifer GUNDLACH, Ashira Ostrow și Vern Walker servi în calitate de consilieri ai facultăților de concentrare pentru această concentrație. consilieri ai facultăților de concentrare pot să modifice cerințele de concentrare în circumstanțe excepționale, după notificarea Dean.

Consilier de orientare de la facultatea de concentrare a unui student este un element important al finalizarea cu succes a concentrării. Un consilier facultate de concentrare trebuie să aprobe înscrierea unui student în concentrare.

Elevii ar trebui să se întâlnească cu consilierul lor, de îndată ce își găsesc ele însele interesate de concentrare, dar în nici un caz mai târziu decât termenul limită curs de selecție pentru al patrulea semestru de studiu (sau al cincilea semestru de studiu pentru studenții part-time). La întâlnirea inițială, elevii vor selecta o singură pistă, printre cele trei oferite (inclusiv generale pista legea privind sănătatea.) Un consilier poate permite un student să se înscrie în concentrație la o dată ulterioară, dar numai după ce a stabilit că elevul poate satisface în mod realist cerințe a concentrării înainte de absolvire.

Odată ce înscriși în concentrare, studenții trebuie să se întâlnească cu consilierul lor de facultate, cel puțin o dată pe semestru, înainte de termenul limită de selecție, desigur, că semestru, în scopul de a planifica selecția lor de curs și de a evalua progresul lor în îndeplinirea cerințelor de concentrație a lui.

consilier facultate concentrare Un student trebuie să revizuiască și să aprobe cerința de scriere de concentrare.

Cerințe de curs

Necesare Core Cursuri:

Cursuri solicitate tuturor studenților axați în ceea ce legea privind sănătatea:

 • Legea sănătății
 • Bioetica si Legea sau ambele clinice bioetica I si a II-clinice bioetica
 • Seminar Probleme speciale: Legea Sănătății

Cursuri avansate:

Un student înscris la pista de legi privind sănătatea și bioetica trebuie să ia cel puțin două dintre următoarele cursuri:

 • Aspecte constituționale din Legea Sănătății
 • Elder Legea
 • Drept si Medicina Impreuna
 • Drept și Psihiatrie
 • Legea de Produse Medicale Discovery, dezvoltarea si comercializarea
 • Răspunsul legii la reproducere Tehnologie
 • Decizie legală pentru a face copii și adulți incompetenți v. Reprezentând furnizorii de servicii medicale
 • Probleme de sănătate mintală în sistemul de justiție penală
 • Legea privind sănătatea publică, politică și etică
 • Sexualitate și Legea

Un student înscris în Legea Sănătății: Structuri instituționale și linie de finanțare trebuie să aibă cel puțin două dintre următoarele cursuri:

 • Drept administrativ Sănătate
 • Aspecte constituționale din Legea Sănătății
 • Elder Legea
 • Legea de Produse Medicale Discovery, dezvoltarea si comercializarea
 • Gestionate de îngrijire și evoluția relației doctor-pacient
 • medical incompetență
 • Medicare si Medicaid Drept
 • Negocierea și soluționarea alternativă a litigiilor, o perspectivă internațională
 • produse Răspunderea
 • Legea privind sănătatea publică, politică și etică
 • Care reprezintă furnizorii de servicii medicale
 • Dovada stiintifica

Un student înscris, în general, pista legea privind sănătatea trebuie să aibă cel puțin două dintre cursurile avansate enumerate mai sus (selecționat în consultare cu concentrare consilier facultate a studentului).

Fiecare student de concentrare în Legea sănătății trebuie să ia cel puțin un curs suplimentar, care urmează să fie selectate în consultare cu consilierul facultatea de concentrare a studentului. (Acest lucru este valabil pentru studenții din pista generală și studenților din piesele de specialitate.) Studenții trebuie să aibă cel puțin 15 credite în concentrare. Astfel, unii elevi vor fi obligați să ia două (mai degrabă decât una), cursuri suplimentare.

Cursuri de competențe:

Fiecare student din Legea Sănătății Concentrarea trebuie să ia un curs cu o "componentă experimentală". Acest lucru poate fi legea si politica clinica de sanatate, un proiect demonstrativ Lege privind sănătatea sau un curs care include simulări (selectate în consultare cu consilierul elevului).

In plus, înscrierea în alte clinici care exista acum ar putea îndeplini concentrația lui "experimentală" cerință. Identificarea clinici relevante va depinde de programul individual de un student de studiu în cadrul concentrării; clinici relevante vor fi selectate în consultare cu consilierul facultatea de concentrare a studentului.

Cerința scris

Un student trebuie să completeze un proiect important de scris, în orice curs, sau prin orice act sau Jurnal Independent de studiu, pe un subiect legat de concentrare, cum a fost aprobat de către consilier facultate de concentrare a studentului.

În mod normal, proiectul de scriere pentru această concentrare va fi eligibil pentru credit de scriere I. Cu toate acestea, cu acordul de consilier facultate de concentrare a unui student, un proiect de scriere care îndeplinește scriere de credit II poate îndeplini cerința de scriere de concentrare.

Este permisă scrierea utilizată pentru a satisface această cerință să fie aceeași scriere utilizată de către student pentru a satisface o altă cerință Facultatea de Drept.

AAP minim

Un AAP minim de 3.1 este necesară la momentul depunerii cererii de Legea Sanatatii de concentrare.

Un GPA de 3.1 Nu este necesar să fie menținute de-a lungul timpului a unui student în concentrare; cu toate acestea, un student trebuie să absolvent cu un GPA de 3,1 sau mai mare, în vederea acordării de credite pentru concentrare.

Despre Școală

Întrebări