Keystone logo
Institute for Law and Finance LL.M. finanțe
Institute for Law and Finance

LL.M. finanțe

Frankfurt, Germania

Request duration

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* € 18.000 (Full-time), 22.000 € (Part-time)

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

LL.M. Finanţa

Numeroase schimbări rapide în piețele financiare globale în ultimele decenii s-au modificat în mod dramatic cerințele și conținutul de studiu juridic. Odată cu dezvoltarea de noi instrumente financiare, cum ar fi instrumentele derivate și fondurile speculative internaționale, precum și cu totul noi cerințe de reglementare financiar, băncilor centrale și legislației în domeniul insolvenței, există o nevoie urgentă pentru profesioniști să fie instruiți în calitativ noi si o evoluție rapidă domeniile juridice practică.

LL.M. Finante program de gradul de la ILF va instrui nu doar să se ocupe cu, dar și pentru a excela în acest domeniu în ce mai important în cazul în care lumile de drept internațional și Global Finance întâlni. Programul LL.M Finante se poate face pe bază de part-time prin completarea regulat de un an LL.M. Programul de Finante pe o perioadă de doi ani. Scopul unei astfel de aranjament este de a permite elevilor să lucreze part-time în timpul studiilor lor, finanțarea astfel studiile lor la ILF.

Programul nostru Finante LL.M este:

 • Interdisciplinar

Programul depășește separarea tradițională a disciplinelor academice de la drept și de afaceri / economie. Programul te invata aspecte atât de drept și de afaceri / economie și se concentrează pe intersecția și interacțiune a acestora. Astfel, veți câștiga competența și date pentru a aprecia cadrului legal, constrângeri cu privire la deciziile economice și consecințele economice ale directivelor legislative și practica judiciară. Veți fi predate de către cadre universitare proeminent și practicieni de conducere de la ambele domenii de expertiză.

 • Internațional

Programul este internațională în toate privințele: curriculum-ului nostru, facultatea noastră și a studenților noștri. Cursurile oferite de master Programul de Finante includ dreptul societar european și internațional, Legea cu privire la piețele de capital și titluri de valoare, precum și subiecte de pe politicile monetare europene și băncilor centrale. LL.M. Program de gradul Finance oferă, de asemenea, o gamă largă de cursuri pe teme de specialitate, cum ar fi "Contabilitate", "Legea Asigurărilor" și "Legea de Business Impozitare". Facultatea noastra mare vine din peste zece țări din Europa și Statele Unite ale Americii. În plus, studenții noștri provin din toate colturile lumii - în general de mai mult de 25 de țări în fiecare an.

 • O interacțiune Închide între teorie și practică

Curriculum-ul va permite să obțină atât o înțelegere teoretică, precum și o perspectivă practică în cerințele specifice ale băncilor și corporații, firme de avocatură internaționale și contabile și de audit firme, Banca Centrală Europeană și Bundesbank Germania.

Aceasta deoarece, în plus față de cadre universitare remarcabile, majoritatea facultății noastre este format din practicieni de top din domeniul dreptului, bancar, băncilor centrale și a Regulamentului financiar.

Ca o parte integrantă și importantă a master Program de gradul de Finante, va avea, de asemenea, posibilitatea de valoroasă de a participa la un stagiu de două luni la una dintre ILF de diferite sponsori din, bancar financiar de reglementare, centrala, dreptul internațional și a zonelor de contabilitate.

Cerințele de admitere

LL.M. Programul de Finante este conceput special pentru absolvenții care au deja o primă diplomă în drept, de afaceri sau de economie de la o universitate acreditată sau recunoscută. Prin urmare, dacă posedă o primă diplomă în oricare din aceste subiecte și au înregistrări academice deosebite, ne-ar fi bucuroși să primim cererea dumneavoastră.

Solicitanții care au câștigat o lege, afaceri sau studii economice de muncă curs de corespondență sau de învățământ la distanță nu sunt eligibile pentru admitere.

Experiența profesională anterioară nu este o cerință. Admitem un amestec de elevi cu și fără experiență de lucru în prealabil, care vor beneficia în mod egal de program.

Deoarece limba engleză este limba unic de instruire, trebuie să aveți o bună cunoaștere a scris si vorbit limba engleză. Competență în limba engleză trebuie să dovedit a depasi un nivel de TOEFL 600, CBT TOEFL 250, IBT TOEFL 100 (cu un minim de 22 pentru fiecare secțiune), Cambridge CAE (gradul C sau de mai sus) sau IELTS 7.0 cu excepția cazului în limba ta maternă este limba engleză.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • LLM Drept Financiar Internațional - Full-time
  • Online United Kingdom
 • LLM Dreptul asigurărilor - Full-time
  • Online United Kingdom
 • LLM International Finance Law - Part-time
  • London, Regatul Unit
  • UK Online, Regatul Unit