Keystone logo

Illinois Institute of Technology

A logo

Introducere

Situat în marele oraș global Chicago, Illinois Tech este o universitate privată de cercetare de top, clasată la nivel național, cu programe în inginerie, informatică, arhitectură, design, știință, afaceri, științe umane și drept. Fiind singura universitate cuprinzătoare axată pe tehnologie din Chicago, Illinois Tech oferă o licență în științe, un master în științe, un master profesional și un doctorat. diplome, precum și certificate, în domeniile STEM solicitate și alte domenii de inovare. Opțiunile includ cursuri în persoană, hibride și online. Studenții de licență pot participa la programe de studii dublă și pre-med/pre-sănătate, precum și la programul de master accelerat al Illinois Tech, care le permite să primească atât diplome de licență, cât și diplome de master în doar cinci ani.

Illinois Tech este singura universitate care oferă tuturor studenților programul Elevate. Elevate garantează că studenții participă la experiențe practice — stagii de practică, cercetare, competiții, studiu în deplasare, cursuri scurte axate pe carieră și multe altele — care le oferă abilitățile din secolul XXI pe care le caută angajatorii. Elevate asigură, de asemenea, că studenții primesc mentorat personalizat academic și de carieră de la o echipă de consilieri și sunt pregătiți pentru carieră la absolvire.

Illinois Tech se află pe locul 1 în Illinois printre colegiile private pentru rentabilitatea investiției (după ajutor, PayScale) și este clasată pe locul 44 pe locul 44 în clasamentul școlii cu cea mai bună valoare din Statele Unite (US News & World Report). Absolvenții Illinois Tech obțin o rată de angajare de 92,8% în șase luni de la absolvire (clasa 2021). Printre absolvenții săi se numără, printre alți lideri, inventatorul telefonului mobil, pionierul tehnologiei codurilor de bare și om de știință șef al Amazon Alexa.

Studenților le place să studieze și să locuiască într-un campus istoric la doar câteva minute de centrul orașului Chicago, care oferă oportunități de creare de rețele, stagii și carieră. La mai puțin de o milă de plajele uimitoare ale lacului Michigan, campusul Illinois Tech a fost apreciat drept „unul dintre cele mai frumoase campusuri universitare din America”. Studenții Illinois Tech provin din peste 106 de țări și din toate cele 50 de state.

Cerințe pentru Viză

Locații

  • West 35th Street,10, 60616, Chicago

Întrebări