Keystone logo
Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Introducere

Declarația de misiune

Indiana University Robert H. McKinney School of Law află pe campusul Indiana de Cercetare Urbană și Științe ale Sănătății. Ca singura școală de drept din capitala noastră vibrantă, suntem angajați în accesibilitatea, accesibilitatea, diversitatea și excelența în educația juridică publică. Școala de Drept McKinney îi servește studenților și societății ca centru de educație juridică și cercetare științifică. Studenții noștri urmăresc un curs riguros de studiu cufundat într-un mediu de angajare în serviciul public și în comunitate. Prin promovarea unui sentiment matur de integritate și a unei conștientizări a unei profesii juridice în continuă evoluție, îi împuternicim pe studenți să aibă succes în calitate de cetățeni, profesioniști și lideri.

Recunoaștere internațională

UI McKinney LL.M. Programul a fost recent recunoscut de Juristul Internațional care la numit pe trei dintre prestigioasele sale LL.M. Liste de premiere:

 • Oportunități de carieră
 • Cea mai bună experiență a școlii de drept
 • Cel mai bun pret

Declarația privind obiectivele educaționale

Un absolvent de la McKinney va fi pregătit să:

 • Se bazează pe o bază existentă de cunoștințe și abilități juridice pentru a reuși în calea carierei alese de absolvent;
 • Exersați judecata profesională și îndepliniți responsabilitățile etice;
 • Să prezinte un grad ridicat de competență în analiza, raționamentul, cercetarea și scrierea juridică;
 • Demonstrați strălucirea în comunicarea orală în contextul juridic;
 • Serviți ca lider sau membru al echipei în cadrul unor activități profesionale;
 • Să treacă ușor la practica judiciară sau la alte activități guvernamentale, nonprofit sau private;
 • Folosiți o rețea de relații profesionale; și
 • Apreciez faptul că excelența ca avocat necesită efort individual, de lungă durată.

De ce legea lui McKinney?

Luarea deciziei cu privire la locul în care urmează o educație juridică va afecta restul vieții. La McKinney Law, credem că veți găsi cea mai bună combinație posibilă de pregătire teoretică și pregătire practică, muncă grea și distracție, într-un mediu provocator, dar în același timp favorabil.

Oferim excelență academică și oportunități profesionale:

Facultatea fantastică: Profesorii de la McKinney Law sunt experți în domeniile lor de interes și sunt dornici să vă ajute să stăpâniți concepte juridice și să învățați să "gândiți ca un avocat". Majoritatea au experiență profesională în muncă înainte de a fi predate, cunoștințele teoretice și practice ale legii. Contactați facultatea pentru a discuta aspirațiile dvs. academice și obiectivele carierei!

Curriculum riguros și inovativ: după ce ați finalizat fundalul educației dvs. juridice în primul an, există o varietate de cursuri de nivel superior în zonele populare, precum și 120 de electives în fiecare an, inclusiv seminarii mici și teme de vârf. Verificați toate ofertele noastre de curs.

Educația experimentală: Învățarea prin practică este o componentă critică a educației juridice moderne. La UI McKinney, veți avea oportunități ample de a câștiga experiență legală. Oferim șapte clinici cu clienți vii, tribunale, recenzii de lege, formare de abilități, muncă pro bono și o mare varietate de excursii și clerkships. Vezi cum poți pune legea în practică. Ca singura școală de drept din capitala, studenții noștri au acces prioritar la oportunități de vârf.

La Centrul It All: Locația noastră în metropolitană Indianapolis - inima guvernului de stat și a afacerilor - sporește totul despre experiența studenților. Acesta este unul dintre cele mai sigure și mai atrăgătoare orașe din țară. Sport, artă, spații verzi, muzee, cumpărături și multe altele vă așteaptă în Orașul Cercului.

Accesibilitatea și finanțarea generoasă a bursei: Costurile estimate pentru programul nostru pot fi găsite pe site - ul nostru. Costul scăzut al școlarizării noastre publice, combinat cu costul scăzut al vieții în Indianapolis și bursele generoase, fac de multe ori UI McKinney o opțiune accesibilă și atractivă pentru studenții internaționali.

Atmosferă de susținere: Facultatea și personalul nostru prietenos, ca să nu mai vorbim de absolvenții noștri de 10.000 de plus (care se întâlnesc cu unii dintre ei) care lucrează în întreaga lume într-o varietate de sectoare și profesii, vor să reușești și vom face tot ce putem pentru a vedea!

Locații

 • Lawrence W. Inlow Hall 530 W. New York Street Indianapolis, IN 46202-3225, , Indianapolis

Întrebări