Keystone logo
Japan Lutheran College

Japan Lutheran College

Japan Lutheran College

Introducere

Misiunea acestei școli este de a instrui persoanele care „slujesc lui Dumnezeu și lumea în spiritul lui Hristos“, prin „instrucțiuni care valorile fiecare individ.“

Instrucțiunea creștină

Creștinismul - spiritul fondator care susține Japonia Lutheran College

Creștinismul, spiritul fondator, care este moștenirea lui JLC, nu apare numai în prelegeri, dar face parte din toata viata in campus. Multe pot fi învățate și a câștigat din interacțiunile de zi cu zi, cu facultate, personal, și alți studenți.

Japonia Lutheran College are un Campus Christian Center, în cazul în care capelanul (pastor) prevede de conducere pentru toate activitățile și programele legate de închinare în campus. Capelanul este deservit de un asistent capelan, împreună cu alte ajutoare și voluntari student care alcătuiesc Comitetul cult. Există servicii de capelă în fiecare zi de clasă. În timp ce cult nu este obligatorie, ea nu oferă un loc unde profesorii și studenții pot veni împreună ca unul, a auzit Cuvântul lui Dumnezeu, și să se alăture în rugăciune. Prin mesajele prezentate aici, există oportunități de a vedea o altă parte a acelor oameni pe care le interacționează cu zi.

Baza noastră „Lutheraness“ - așa cum au fost de-lăudând pe Dumnezeu și promovarea dragostei pentru semenii noștri se găsește în această instrucțiune creștină. Este speranța noastră că anii de studiu la JLC nu va avea ca rezultat doar în cunoștințe și abilități, dar va fi un timp care afecteaza profund fiecare dintre noi ca indivizi.

Locații

  • Tokyo

    3 Chome-10-20 Osawa, Mitaka-shi, 181-0015, Tokyo

    Programe

    Întrebări