Keystone logo
Karoli Gaspar University LLM în drept european și internațional al afacerilor
Karoli Gaspar University

LLM în drept european și internațional al afacerilor

Budapest, Ungaria

1 Years

Engleză

La zi

30 Apr 2024

Sep 2024

EUR 3.000 / per semester

În campus

Introducere

Un program de un an acreditat la nivel de master în limba engleză, cu oferte zilnice de cursuri cu normă întreagă pentru avocați în inima Europei Centrale de către Facultatea de Drept a Universității Károli Gáspár a Bisericii Reformate din Ungaria, Budapesta.

Durata: septembrie - iunie
Locul de predare: Budapesta, Ungaria (UE)
Limba de predare: engleza

Structura programului

Acesta este un program cu normă întreagă de 60 de credite ECTS.

Programul oferă 24 de cursuri diferite care se concentrează pe diverse aspecte ale dreptului afacerilor europene și internaționale. Aproximativ jumătate din toate cursurile sunt opționale, cu diferite varietăți de specializare. Lectorii sunt profesioniști renumiți în domeniul lor, atât ca academicieni, cât și ca practicieni din casele de avocatură, sistemul judiciar și organizațiile juridice internaționale sau naționale de nivel înalt. Lectori vizitatori din mai multe alte țări sunt, de asemenea, încorporați în program. Programul se încheie cu susținerea tezei de master și finalizarea examenului final.

Pe lângă prelegerile și seminariile la clasă, posibilitatea de a obține informații valoroase asupra practicii juridice relevante reprezintă cealaltă formă de beneficii de învățare pentru participanți. Pentru a obține experiență profesională și a crea o rețea de contacte, participanții la programul LLM vor avea posibilitatea de a se angaja în stagii neremunerate și de a participa la funcționarea unor firme de avocatură cu o practică extinsă europeană și internațională în materie juridică.

În plus, studenții au și posibilitatea de a participa la concursul anual Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot de la Viena.

Informații de contact

Adresă poștală: Universitatea Károli Gáspár a Bisericii Reformate din Ungaria, Facultatea de Drept, 1042 Budapesta, Viola utca 2-4., Ungaria

E-mail: href="[email protected]

Număr de telefon: +-36-1-370-86-01

Admitere

Curriculum

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări