Keystone logo
Keele University LLM Drept internațional
Keele University

LLM Drept internațional

0 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Dreptul internațional este un domeniu de studiu și practică din ce în ce mai important. Niciodată până acum dreptul internațional nu a ocupat o poziție atât de centrală în dezbaterile publice. Reglementarea piețelor financiare, protecția mediului, gestionarea migrațiilor sau urmărirea penală a criminalilor de război sunt toate domenii în care dreptul internațional joacă un rol central.

Dreptul internațional nu afectează doar comportamentul statelor și al instituțiilor interguvernamentale; nici nu este o disciplină de diplomați, academicieni și filozofi. Dreptul internațional domină astăzi activitatea corporațiilor transnaționale, a ONG-urilor și a persoanelor, de la fotbaliști la victimele încălcărilor drepturilor omului. Drept urmare, guvernele, instituțiile internaționale, ONG-urile, întreprinderile și firmele de avocatură caută din ce în ce mai mult persoane capabile să se ocupe de probleme complexe de drept transnațional.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Master’s in Comparative Private & International Law
    • Tbilisi, Georgia
  • NLUD-SOAS Joint LLM / MA în justiție de mediu în Asia de Sud
    • London, Regatul Unit
  • LLM Arbitraj Internațional
    • Rotterdam, Ţările de Jos