Keystone logo
Keele University LLM Drept internațional și drepturile omului
Keele University

LLM Drept internațional și drepturile omului

0 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

* Taxe de școlarizare cu normă întreagă: International 14.320 £ | UK / EU £ 7,415. Se pot aplica taxe suplimentare.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Drepturile omului sunt esențiale pentru politica contemporană și pentru guvernanța internațională. Ele au devenit o limbă dominantă a luptei politice, în care acțiunile guvernelor și ale altor instituții sunt judecate, justificate și contestate.

Acest LLM oferă o înțelegere conceptuală și practică avansată a modului în care legea internațională promovează drepturile omului și răspunde la încălcarea lor. Cursul stabilește drepturile omului în contexte filosofice, istorice și sociale mai largi și angajează studenții într-un studiu interdisciplinar al proceselor juridice internaționale menite să asigure realizarea lor. De asemenea, îi încurajează pe elevi să se gândească critic la limitele, ambiguitățile și contradicțiile mișcării internaționale a drepturilor omului.

De ce studiază dreptul internațional și drepturile omului la Keele?

Școala de drept Keele are o lungă tradiție de experiență academică în domeniul dreptului internațional și al drepturilor omului. Aceste subiecte au fost predate la Keele de către experți de renume mondial precum Michael Akehurst și Patrick Thornberry. În ultimii ani, Școala de Drept Keele a investit foarte mult în domeniul dreptului internațional și al drepturilor omului. Elevii vor fi predați de personal academic dinamic cu o gamă largă de expertiză și interese de cercetare.

Keele este un pionier și lider în educația interdisciplinară. Elevii de la LLM în Dreptul Internațional și Drepturile Omului vor lua module atât la Facultatea de Drept cât și la Școala de Politică, Relații Internaționale și Mediu (SPIRE). Elevii au, de asemenea, posibilitatea de a studia limbi moderne, inclusiv limbile ONU cheie, ca parte a gradului lor, sporind gama lor de competențe profesionale. În prezent, Keele oferă cursuri în limbile arabă, chineză, franceză, germană, japoneză, rusă și spaniolă.

Structura cursului

Programul poate fi finalizat în 12 luni cu normă întreagă sau 24 luni cu fracțiune de normă. Există, de asemenea, posibilitatea de a lua cursul pe bază modulară, răspândind module pe o perioadă de 2 până la 5 ani, permițând flexibilitate maximă.

Cerințe de intrare academică

Ar trebui să aveți o diplomă de diplomă de primă sau de altă clasă (sau un echivalent străin) în drept sau într-o disciplină asemănătoare. Aplicațiile sunt binevenite de la practicienii din domeniu sau de la orice altă persoană cu calificări profesionale și / sau experiență corespunzătoare.

Cerințele de intrare în limba engleză pentru studenții internaționali

Solicitanții pentru care limba engleză nu este prima limbă trebuie să furnizeze dovezi ale unei calificări în limba engleză. Scorul minim pentru intrarea în LLM este IELTS 6.5 (sau TOEFL 91). Elevii care au obținut o calificare în limba engleză, dar nu au obținut gradul necesar, pot fi admiși la program, cu condiția să studieze un curs de limba pre-sesiune înainte de a-și începe studiile.

Keele University acceptă în prezent testele Tofel iBT care au fost luate în afara Regatului Unit. Toate testele Tofel iBT vor trebui luate nu mai mult de doi ani înainte de data de începere la Keele și trebuie să fie verificabile cu ETS. Dacă ați luat testul Tofel iBT în Marea Britanie, vă rugăm să contactați echipa de admitere pentru mai multe informații.

Cariere

LLM în Dreptul Internațional și Drepturile Omului este o poartă de acces la o serie de oportunități de angajare. Acestea includ cariere în ONG-urile pentru drepturile omului, organizații de caritate, organizații internaționale cum ar fi ONU, grupuri de reflecție politice, grupuri de advocacy, guvern și mediul academic. Din ce în ce mai mult, sectorul privat caută, de asemenea, profesioniști cu o experiență solidă în domeniul drepturilor omului, datorită dezvoltării rapide a standardelor CSR (responsabilitatea socială corporativă) și a standardelor privind afacerile și drepturile omului.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • LLM - maestru al drepturilor internaționale ale omului și ale dreptului umanitar
    • Frankfurt an der Oder, Germania
  • LLM Studii avansate în drepturile internaționale ale copiilor
    • Leiden, Ţările de Jos
  • LLM Dreptul internațional și al Uniunii Europene
    • Rotterdam, Ţările de Jos