Keystone logo
KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University

Introducere

Mesajul lui Dean

În zorii secolului XXI, Facultatea de Drept din Universitatea Jiao Tong din Shanghai se trezește prompt să îmbrățișeze provocările fără precedent din marea schimbare a structurii mondiale, precum și oportunitățile importante de sincronizare cu reforma sistemului din China.

Știm clar munca grea necesară pentru stabilirea fundamentului și dificultatea depășirii strămoșilor. Cu toate acestea, facultatea noastră și toți studenții, cu 6 ani de depășire a greutăților mari în munca de pionierat și realizarea realizărilor inițiale satisfăcătoare, au dovedit că putem realiza obiectivul scontat de a fi „lider intern și binecunoscut internațional” într-o perioadă mai scurtă. dacă folosim în mod deliberat „avantajele întârziatului” pentru a obține „dezvoltarea săritivă”. Acesta este un vis care durează 110 ani și, de asemenea, un angajament față de noul mileniu.

121836_shanghai-jiao-tong-university-3947435_640.jpg

Privind înapoi istoria, vedem că, de la bun început, fondatorii predecesorului nostru - Școala publică Nanyang, au determinat principiul educației ca cultivând noile talente de management „Specializarea politicii” pentru promovarea modernizării statului. Pentru Clasa specială de studii occidentale înființată în 1901, prof. Dr. Cai Yuanpei a fost angajat ca instructor principal, predând constituționalismul, dreptul internațional și alte cursuri. Acest lucru poate fi numit începutul educației juridice moderne a Chinei. Din campusul nostru Xuhui, patru absolvenți de seamă au pășit pe arena națională și chiar internațională: Shao Lizi, negociatorul pentru pace care a pus capăt războiului civil din China; Wang Chonghui, elita guvernanței cu atingeri înalte ale dreptului; Huang Yanpei, educatorul profesionist, care a ajutat la realizarea dialogului pentru instituirea țării cu pace și stabilitate pe termen lung prin democrație; și Xu Mo, primul judecător chinez la Curtea Internațională de Justiție a ONU de la Haga. Ei reprezentau glorioasa tradiție a Universității Shanghai Jiao Tong pentru „Stocarea stâlpilor statului” și au oferit modelele specifice pentru îmbunătățirea viitoarei educații și cercetări legale.

Pentru cluster, poveștile trecute pot forma coincidențele interesante. Iată una, când a fost fondată Școala Publică Nanyang în 1896, Dr. John C. Ferguson, care a absolvit Universitatea Boston din SUA, a acceptat angajamentul ca Supervizor, responsabil cu proiectarea spațiilor școlii și a sistemului de învățământ. În 2007, când Școala de Drept din Universitatea Jiao Tong din Shanghai a ajuns să formeze preliminar și a necesitat un impuls pentru dezvoltare, domnul Leo KoGuan, un antreprenor chinez american, a donat cu generozitate fonduri pentru a reconstrui clădirea legii și a îmbunătăți condițiile generale pentru predare și cercetare. Această coincidență aduce asociații bogate și sentimentul misiunii: procesul nostru de acum va fi epitomul istoriei gloriei universității noastre, va fi demn de principiul reformei pentru comunicarea civilizațiilor occidentale și estice și va include interacțiunea superputerilor. pe ambele părți ale Oceanului Pacific și explorarea noilor moduri de guvernare în sfera proiectelor instituționale.

Aprobată de Ministerul Educației, Facultatea de Drept din Universitatea Shanghai Jiao Tong a fost co-numită Școala de Drept KoGuan. Putem anticipa oportunitățile pe care ni le-a adus schimbarea din 2008, numitul „Primul an al voluntarilor”, pentru începutul societății civile noi și crearea patului necesar pentru cultivarea stâlpilor statului pentru adaptarea la noua situație a secolul XXI. Conform planificării prospective a Universității, educația și cercetarea juridică vor fi un subiect prioritar în viitor, o parte importantă necesară pentru construirea universității de clasă mondială, iar punctele de reper în școlile sau departamentele de arte liberale și științe sociale pentru „Obiectivul selectiv al excelenței”. Pentru a realiza ambițiile nobile de mai sus, trebuie să folosim toată înțelepciunea noastră și să facem eforturile concertate pentru a construi Școala de Drept KoGuan în baza cultivării talentelor remarcabile, a palatului pentru studierea principiilor instituției și a teoriilor pentru statul de drept și forum pentru dialogul cu colegii comunității academice internaționale. Aceasta este promisiunea noastră către noul secol.

Pentru îndeplinirea promisiunii noastre, vom oferi spațiului adecvat facultății noastre pentru a-și afișa abilitățile și pentru a realiza dezvoltarea personală și pentru a menține ușa deschisă atât pentru talentele interne cât și pentru cele străine. Vom aduna o echipă de elite juridice de primă clasă, cu scopuri comune și atingeri înalte, care se vor dedica cercetării juridice, predării și justiției. Aici vom înființa o nouă comunitate de interpretare, pentru a oferi fundamentul necesar de cunoaștere pentru consolidarea democrației și a ordinii juridice a Chinei.

Când selectați KoGuan School of Law, indiferent dacă sunteți un savant sau un student, ați selectat excelența! Vă așteptăm de aici.

KONG Xiangjun (decan, KoGuan profesor de drept)

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University","author_url":"","source":""}" alt="137807_Student6.jpg" />

137807_Student6.jpg

Istoric general

La sfârșitul secolului al XIX-lea, domnul Sheng Xuanhuai și un grup de oameni de viziune au fondat Școala Publică Nanyang din Shanghai - predecesorul Universității Jiao Tong din Shanghai - în convingerea că „prioritatea principală pentru consolidarea națiunii este să pentru a cultiva talente și pentru a cultiva talente, mai întâi trebuie să conducem școli bune ". Pe 14 decembrie 1920, școala a fost redenumită Universitatea Jiao Tong.

Educația de drept la universitate poate fi urmărită în curriculumul politic special oferit în perioada școlii publice din Nanyang. Prezidat de domnul Cai Yuanpei, programa a fost inițiată în 1901 și a inclus cursuri despre constituții, drept public internațional și tratate internaționale. Elevii emineni precum Xu Mo, Li Shutong (maestrul Hong Yi) și Wang Chonghui erau din această clasă. Xu Mo a fost primul judecător chinez la Curtea Internațională de Justiție a ONU, Li Shutong a fost cel mai devreme savant care a tradus și a introdus lucrări juridice din Occident, iar Wang Chonghui a fost primul ministru de externe al Guvernului Republicii Chineze, care a semnat Carta ONU ca delegată a guvernului chinez și a fost numită de două ori judecător la Curtea Internațională de Justiție a ONU.

Istoria Școlii de Drept din Universitatea Jiao Tong din Shanghai poate fi urmărită la Departamentul de Drept pentru Pedagogie și Cercetare înființat în 1986. După șase ani de explorare, programul de licență în drept a fost înființat oficial în 1992. Primul grup de studenți din legea a fost admisă în 1993, începând astfel istoria modernă a educației profesionale în drept în universitate. În 1996, a fost înființat Departamentul de Drept, care a dobândit dreptul de a conferi master în drept în 1998. La 8 iunie 2002, a fost înființată Școala de Drept, iar 25 milioane de yuani RMB au fost alocați pentru a realiza prima fază de construcție. Școala de Drept a intrat astfel într-o perioadă de dezvoltare rapidă.

La 31 iulie 2007, Fundația Leo KoGuan din Statele Unite a donat cu generozitate 30 de milioane USD la Facultatea de Drept pentru a construi o clădire de drept în campusul Xuhui al universității, să angajeze profesori celebri în drept, să construiască un brand academic și să cultive talente pentru guvernarea țării și predarea generației următoare de avocați. Pe 20 septembrie 2008, Școala de Drept din Universitatea Shanghai Jiao Tong a redenumit „Școala de Drept a Universității Shanghai Jiao Tong din Shanghai Leo KoGuan” pentru a comemora actul magnific al Fundației Leo KoGuan. Din 2012, școala noastră a fost plasată drept top 100 de școli de drept de QS World University Rankings timp de trei ani consecutivi. În prezent, programele internaționale la KoGuan School of Law includ Programul SJD, LL.M. Programul și programele de vară în dreptul chinez, programul de bursieri / studenți vizitatori și programe de schimb de studenți.

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University","author_url":"","source":""}" alt="137808_Student7.jpg" />

137808_Student7.jpg

Pentru mai multe informații: href = "http://ro.law.sjtu.edu.cn/

Locații

  • Shanghai

    KoGuan Law School Shanghai Jiao Tong University 800 Dong Chuan Road Minhang District, Shanghai, 200240, Shanghai

    Întrebări