Keystone logo
Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Introducere

Școala de Drept Lancashire Este mândru de reputația sa națională și internațională, oferind o serie de cursuri de drept și criminologie atât la nivel universitar, cât și la nivel postuniversitar. Personalul nostru cu înaltă calificare include experți recunoscuți pe plan internațional, cadre didactice și juriști cu experiență practică vastă. Ne mandrim cu oferirea unui mediu vibrant, stimulant și prietenos în care să studiem. Capacitatea de angajare se află în centrul tuturor activităților pe care le facem și școala se bucură de o reputație excelentă în profesii, afaceri și industrie pentru calitatea impresionantă a absolvenților săi, care aduc calificări academice, profesionalism și conștientizare comercială la locul de muncă.

DESPRE ȘCOALA

În ultimii 40 de ani, Lancashire Law School a dezvoltat o reputație internațională remarcabilă pentru furnizarea de absolvenți care intră în lumea profesională cu abilitățile pe care angajatorii le caută. Sesiunile de predare sunt mici și personale, vibrante și stimulează intelectual, precum și practic. Scopul nostru este să vă oferim o experiență superlativă pentru studenți, astfel încât să puteți atinge cât mai bine cu putință potențialului dvs. și absolvent bine pregătit pentru a avea un impact în lumea profesională pe care o alegeți.

Școala oferă un portofoliu complet de cursuri universitare și postuniversitare, atât în ​​drept cât și în criminologie. Cursurile noastre de drept universitar sunt validate de către profesiile juridice drept grade de drept calificat, care permit studenților să urmeze partea profesională a formării fie ca avocat, fie ca avocat. Cursurile noastre de criminologie oferă studenților posibilitatea de a critica sistemul penal și de justiție penală din punct de vedere social, economic și cultural și de a-și desfășura cariera în cadrul serviciilor publice și comunitare mai largi. Școala oferă, de asemenea, o gamă largă de oportunități de dezvoltare profesională continuă, multe dintre acestea fiind adaptate nevoilor individuale ale părților interesate.

Scopul școlii este:

  • Să fie lider în sectorul furnizării de educație juridică și criminologică
  • Să mențină o comunitate de învățare bazată pe inovație și excelență și să se angajeze să maximizeze punctele tari și realizările
  • Să mențină o comunitate de cercetare care are impact asupra legii, justiției penale și politicii
  • Asigurarea celui mai larg acces posibil la educație pentru toți cu capacitatea și angajamentul de a reuși
  • Să încorporeze abilități transferabile pe parcursul curriculumului pentru a maximiza capacitatea de angajare a studenților

CERCETARE

Ca și Facultatea de Drept, ne-am completat angajamentul față de educația juridică academică și profesională cu o activitate de cercetare de înaltă calitate. Personalul de cercetare a intrat și a obținut rezultate excelente în toate exercițiile naționale de cercetare din anii '90, iar bursa noastră de cercetare continuă să aibă impact asupra deciziilor judecătorești, asupra dezvoltării politicilor și asupra reformei legale în Marea Britanie, Europa și mai larg în arena internațională. Expertiza personalului nostru informează nu numai programele noastre de licență, ci și diplomele noastre postuniversitare învațătoare și de cercetare.

Locații

  • Lancashire

    Lancashire Law School, University of Central Lancashire, PR1 2HE, Lancashire

Întrebări