Keystone logo
Ghent University Law School Master în drept în drept internațional și european: ordine juridică internațională și națională
Ghent University Law School

Master în drept în drept internațional și european: ordine juridică internațională și națională

Ghent, Belgia

1 Years

Engleză

La zi

31 May 2024

16 Sep 2024

EUR 6.678

În campus

Introducere

Specializarea Ordine juridice internaționale și naționale oferă cel mai larg spectru de opțiuni disponibile pentru studenții cu o carieră internațională sau orientare spre cercetare în drept comparat. Le permite studenților să aleagă manual cursuri dintr-o multitudine de subiecte de relevanță europeană (UE) sau internațională, permițându-le studenților să creeze un program educațional adaptat intereselor personale și nevoilor lor de carieră. Această flexibilitate este echilibrată de prezența unei baze solide sub forma unor cursuri obligatorii atent selectate privind sistemele juridice naționale și internaționale și interacțiunea lor.

Despre program

Ce

Ghent University Law School are o gamă largă de cursuri de limba engleză pe o mare varietate de probleme de drept european și internațional. Această specializare LLM oferă studenților posibilitatea de a-și proiecta propriile programe de studii în conformitate cu prioritățile lor de carieră. Le permite să dobândească expertiză în multe probleme contemporane de actualitate ale dreptului european, internațional și comparat.

Pentru studenții care doresc să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele pentru o carieră cu dimensiune internațională, acest program oferă multe oportunități. În timp ce le permite studenților să se concentreze pe anumite subiecte de interes, de asemenea, se potrivește pe deplin nevoilor acelor studenți care caută o educație generală în drept european și internațional. Cu combinația sa de module academice și abilități de sprijin, specializarea pregătește studenții pentru viața profesională internațională, care este din ce în ce mai mult realitatea profesioniștilor în drept din întreaga lume.

Structura

Studenții trebuie să obțină 60 de credite, pe o perioadă de două semestre. Există o mare flexibilitate în formarea propriului curriculum.

Cincisprezece credite acoperă cursuri de specializare în drept și metodă comparate, drept procedural internațional și european și drept internațional privat. Încă zece credite sunt dedicate cursurilor de sprijin obligatorii care se ocupă în principal de diverse evoluții juridice și politice pentru a lărgi orizonturile profesioniștilor din domeniul juridic. Studenții trebuie, de asemenea, să scrie o lucrare LLM în valoare de cincisprezece credite în legătură cu unul dintre cursurile din curriculum.

Creditele rămase sunt completate cu cursuri opționale pe o varietate de subiecte din următoarele domenii: Drept european, Drept economic și social, Dreptul mediului, Drept internațional public, Drept penal și Dreptul drepturilor omului. Studenții pot alege dintre aproximativ patruzeci și cinci de cursuri diferite, toate predate exclusiv în limba engleză. Predarea se face în general în mod interactiv, necesitând citire avansată și participarea la clasă. Programul găzduiește de obicei mai mulți profesori invitați de renume internațional, cu o rotație anuală. Studenții pot alege, de asemenea, să participe la una dintre diferitele tribunale discutabile sau la clinica juridică ca parte oficială a curriculum-ului lor.

Activitățile sociale organizate sunt o parte importantă a experienței LLM și nu toate sunt extracurriculare. Activitățile curriculare includ vizite ghidate la instituții importante ale UE și internaționale și participarea la mai multe colocvii.

Teza de master

Teza de master este o cerință pentru fiecare candidat pentru a obține o diplomă de master. Teza de master este o lucrare originală de cercetare. Acesta își propune să dezvolte și să consolideze abilitățile de cercetare ale studenților. Studentul selectează o temă și este îndrumat de către un promotor sau supervizor pe tot parcursul anului universitar.

Calitatea programului de studii

Puncte forte

  1. Îndrumarea de admisie este esențială. Programele LLM investesc substanțial în a ajunge la candidații potriviți și în a-i îndruma către aplicare și admitere. Îndrumarea continuă după începerea anului universitar. Studenții primiți participă la un program extins de orientare.
  2. Flexibilitate curriculară: Facultatea de drept din Gent oferă trei programe diferite de LLM care reflectă aspirații diferite în carieră. În cadrul poziției și ambițiilor tale personale, poți să proiectezi curriculumul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.
  3. Învățare activă: programele LLM acordă o mare importanță metodelor de predare care asigură că studenții nu sunt absorbitori pasivi de cunoștințe. În schimb, ei sunt încurajați să facă cercetări independente și să gândească critic prin teme de pregătire pentru clasă, lucrări mici pe tot parcursul semestrului, întrebări tip eseu și altele asemenea.
  4. Perspectivă internațională: programele reflectă extinderea lor europeană și internațională dincolo de subiectele oferite. Corpul de profesori și lectori este format din experți cu experiență și experiență internațională largă.
  5. Implicarea părților interesate: un punct forte cheie al programelor de studii este legătura puternică și interacțiunea cu lumea profesională și cu realitatea instituțională largă a dreptului UE și a dreptului internațional, oferind studenților informații despre operațiunile reale și practicile comune de pe teren și pregătindu-i pentru un cariera profesionala.

Criterii de admitere

Să aibă o diplomă în drept, adică diploma care - în țara de origine - este necesară pentru exercitarea profesiilor juridice. Studenții care absolvă pot aplica și pot fi admiși condiționat, sub rezerva absolvirii cu succes a diplomei.

După o examinare a curriculumului și având în vedere competențele dobândite, pot fi admiși candidați care au o altă diplomă universitară decât cea de drept. În acest caz, admiterea se poate face sub rezerva unor limitări în ceea ce privește cursurile care trebuie urmate.

Să prezinte dovada unei cunoștințe suficiente de limba engleză la nivel C1.

Să aibă suficient sprijin financiar, fie prin mijloace financiare personale, fie prin ajutor financiar.

Pentru a aplica pentru admiterea la programul LLM înainte de termenul limită, cu formularul de cerere completat și toate documentele necesare.

Informații despre cerințele de admitere și procedura administrativă de admitere pe bază de diplomă obținută în străinătate, pot fi găsite pe următoarea pagină: href="https://www.ugent.be/prospect/en/administration/enrolment-or- inregistrare.

Un început bun

Termenul limită de aplicare (pentru studenții internaționali)

Pentru studenții belgieni și internaționali:

Aplicația pentru acest program avansat de master urmează să fie pornită prin Oasis.

Formularul de înscriere și documentele însoțitoare, în versiune electronică, ar trebui să ajungă la Biroul de Admitere Internațională în primăvara anului precedent anului universitar pentru care aplicați. Vă rugăm să consultați diferitele termene limită de înscriere menționate mai jos pentru studenții cetățeni UE/SEE, studenții care nu sunt cetățeni UE/SEE și studenții care dețin o diplomă belgiană.

Se recomandă aplicarea timpurie (cu siguranță pentru studenții care au nevoie de viză) și vor fi decise între februarie și iunie/începutul lunii iulie.

Cererile primite după iunie vor fi luate în considerare dacă numărul de studenți admiși anterior permite.

Termenele limită de aplicare:

1 aprilie pentru studenții din afara UE/SEE,

1 iulie pentru studenții din afara UE/SEE care locuiesc în Belgia cu un permis de ședere valabil,

1 iulie pentru studenții cetățeni UE/SEE.

Taxa de școlarizare

6540,10 euro

Despre Școală

Întrebări