Keystone logo
Leiden University LLM Studii Avansate în Dreptul Afacerilor Europene și Internaționale
Leiden University

LLM Studii Avansate în Dreptul Afacerilor Europene și Internaționale

Leiden, Ţările de Jos

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 19.300 / per year *

În campus

* Cu normă întreagă pentru toți studenții: 19.300. Part-time pentru toți studenții: 9.650.

Introducere

Uniunea Europeană este una dintre cele mai influente organizații internaționale din lume. Dar cum are impact asupra guvernanței, întreprinderii și inovării în cadrul unei economii globale, în domeniul dreptului afacerilor? Și cum interacționează legislația UE cu cea a altor organizații internaționale?

Ce implică programul acestui maestru?

Pe măsură ce UE adoptă un număr tot mai mare de reglementări economice, aceste mandate interacționează din ce în ce mai mult cu reglementările comerciale globale și cu cele ale statelor sale membre. Companiile care își desfășoară activitatea la nivel internațional se confruntă cu diferite niveluri de jurisdicție, care uneori au o ierarhie neclară. În programul de drept european și internațional al afacerilor, veți învăța cum să descifrați ierarhia complexă a dreptului afacerilor europene și internaționale. Vă veți familiariza cu abordarea metodei de caz și abordarea combinată de cercetare / transfer de cunoștințe. De asemenea, veți dezvolta o înțelegere aprofundată a modului în care dreptul UE interacționează cu dreptul economic global.

Veți învăța să:

  • aplicați cunoștințele despre lege, experiența dvs. și aptitudinile dvs. într-un mediu profesional
  • să formuleze întrebări de cercetare și strategii adecvate pentru a răspunde la aceste întrebări și pentru a testa ipotezele
  • să aplice metodele și instrumentele juridice adecvate de cercetare științifică și să prezinte și să comunice rezultatele și constatările, atât în ​​context academic, cât și profesional

Motive pentru alegerea dreptului european al afacerilor la Leiden University ?

În calitate de student al dreptului european european și internațional al afacerilor avansate, veți beneficia de:

1. Reputație excelentă: Acest program are mai mult de două decenii de istorie și este oferit prin Leiden Law School Europa Institute. Predarea se bazează pe programul de cercetare distinct al Școlii de Drept "Progresul legislației UE: adaptarea la schimbare și valorile de susținere".

2. Instructori experți: Cursurile sunt predate de personal specializat cu reputație internațională, precum și de lectori invitați care dețin funcții de conducere în cadrul firmelor de avocatură, instanțelor internaționale sau organizațiilor de afaceri.

3. Competențe judiciare : Veți avea posibilitatea de a participa la Curtea de Justiție a Dreptului European (ELMC), cea mai renumită competiție din domeniul dreptului UE. Dacă avansezi la runda orală a concursului ELMC, vei primi o pregătire în cercetare, analiză, scriere juridică și pledoarie într-o simulare a cazului legii UE. Dacă sunteți interesat, puteți avea ocazia să vă prezentați la Curtea de Justiție a ELSA, care se referă la domeniul dreptului OMC.

Dreptul european și internațional al afacerilor este programul potrivit pentru dvs.?

Sunteți interesat să învățați cum să navigați conflictele dintre dreptul comercial internațional și legile europene, așa cum se reflectă asupra afacerilor globale? Acest program vă va oferi toate instrumentele necesare pentru a vă consolida interesul comercial și de afaceri.

Ar trebui să aveți o diplomă de drept sau o experiență suficientă pentru a vă califica pentru admitere.

Puteți finaliza acest program într-un an, în calitate de student cu normă întreagă sau în doi ani, ca student cu normă întreagă.

Admitere și aplicare

Doriți să aplicați pentru acest program de master la Leiden University ? Aflați cum să aplicați pentru programul dvs., urmând ghidul pas cu pas în secțiunea de aplicare și admitere:

https://www.universiteitleiden.nl/en/education/study-programmes/master/european-and-international-business-law/admission-and-application

Admitere

Curriculum

Studenți ideali

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări