Keystone logo
Leiden University LLM Studii avansate în dreptul european și internațional în domeniul drepturilor omului
Leiden University

LLM Studii avansate în dreptul european și internațional în domeniul drepturilor omului

Leiden, Ţările de Jos

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 19.300 / per year *

În campus

* cu normă întreagă pentru toți studenții: 19,300. Cu jumătate de normă pentru toți studenții: 9.650 euro

Introducere

Atunci când drepturile omului sunt încălcate de un anumit stat sau societate, este mai eficient să se utilizeze mecanismele naționale, regionale sau internaționale de protecție a drepturilor omului pentru a aborda problema? Și cum influențează diferitele contexte politice, sociale și culturale funcționarea acestor mecanisme? Aceste întrebări reprezintă un subiect principal în cadrul programului nostru de masterat avansat "Drept în domeniul drepturilor europene și internaționale ale omului".

Ce implică programul acestui maestru?

Drepturile omului sunt în pericol în toate societățile. Deși au fost elaborate diverse instrumente naționale, regionale și internaționale privind drepturile omului pentru a proteja drepturile omului pentru toți oamenii, unele dintre acestea sunt mai eficiente decât altele în anumite situații. În cadrul programului de masterat avansat în dreptul european și internațional al drepturilor omului, veți compara funcționalitatea diferitelor mecanisme de protecție existente în prezent. În acest scop, nu veți studia doar "legea din cărți", ci și "legea în acțiune". Veți învăța, de asemenea, cum promovarea drepturilor omului poate necesita strategii diferite, indiferent de contextul politic, social și cultural. Veți experimenta acest lucru și în timpul excursiei de studiu la Strassbourg și/sau Geneva.

Motive pentru a alege Dreptul european și internațional al drepturilor omului la Universitatea Leiden?

În calitate de student al programului european pentru studii aprofundate în domeniul drepturilor omului și internațional, veți beneficia de:

  • Instructorii experți: Pe lângă faptul că veți învăța din experiența personalului nostru academic, veți participa la prelegeri, masterclass-uri și ateliere de lucru susținute de experți renumiți în domeniul drepturilor omului care lucrează pentru ONU, UE, ONG-uri sau alte organizații.
  • O muncă care schimbă vieți: Veți învăța cum să vă dezvoltați propria voce pentru a vorbi în numele oamenilor din lume care altfel ar fi putut fi reduși la tăcere. Veți deveni un avocat eficient pentru promovarea drepturilor și libertăților fundamentale care sunt inerente tuturor ființelor umane.
  • Reputație excelentă: Leiden Law School are o reputație excelentă în cercetarea și educația în domeniul drepturilor omului.

Mai multe motive pentru a studia Dreptul european și internațional al drepturilor omului la Universitatea Leiden.

Dreptul european și internațional pentru drepturile omului este programul potrivit pentru dvs.?

Doriți să lucrați în mod activ pentru a proteja drepturile omului din întreaga lume? Sunteți interesat să vă aplicați cunoștințele de drept al drepturilor omului în contexte politice, sociale și juridice din lumea reală? Atunci acesta este programul potrivit pentru dumneavoastră. De asemenea, trebuie să aveți o pregătire suficientă în domeniul juridic.

Admitere

Curriculum

Studenți ideali

Despre Școală

Întrebări