Keystone logo
Maastricht University, Faculty of Law LLB la Facultatea Europeană de Drept
Maastricht University, Faculty of Law

LLB la Facultatea Europeană de Drept

Maastricht, Ţările de Jos

3 Years

Engleză

La zi

01 May 2024

Sep 2024

EUR 2.314 *

În campus

* Studenți UE: 2.314 euro | studenți din afara UE 9.400 euro

Introducere

Care sunt diferențele dintre sistemele juridice naționale ale statelor membre europene? Ce influență are dreptul european asupra legilor statelor membre individuale, de exemplu pentru a asigura protecția drepturilor omului, pentru a promova statul de drept sau pentru a facilita comerțul într-un mod durabil? Cum interacționează și se influențează reciproc sistemele juridice ale diferitelor state membre ale UE? Dacă acest tip de probleme vă interesează, acesta este programul potrivit pentru dvs. În acest program, veți analiza problemele juridice dintr-o perspectivă comparativă și europeană, mai degrabă decât să vă concentrați pe soluția dată într-un singur sistem juridic. Veți studia atât dreptul UE, cât și dreptul internațional. Lucrul în grupuri mici pe subiecte relevante din viața reală vă va instrui în abilități juridice esențiale, cum ar fi rezolvarea problemelor, raționamentul juridic, pledoaria și scrierea. În plus, se acordă multă atenție abilităților vitale, cum ar fi ascultarea activă, colaborarea și gândirea analitică și critică. Acest lucru vă va pregăti să lucrați ca profesionist juridic la nivel regional, național și internațional, atât în sectorul privat, cât și în cel public. Cu studii suplimentare, puteți avea acces și la profesii reglementate, cum ar fi avocații sau procurorii.

În timpul Zilei Experienței, veți primi mai multe informații despre programul Școlii Europene de Drept și Învățare bazată pe probleme (PBL). Veți experimenta cum este să fii student la drept și vei participa la un grup de tutoriale. Îndrumat de un tutore, vei lucra la un caz. Acest lucru vă va permite să vă familiarizați cu sistemul educațional și cu materialul de studiu.

De ce acest program

Programul de licență al Facultății Europene de Drept (ELS) combină cursuri de drept european cu cursuri de drept comparat și tratează sistemele juridice ale unora dintre principalele state membre ale UE. Programul ELS este predat complet în limba engleză de membri experți ai personalului. Programul vă va oferi o înțelegere aprofundată a legislației UE și a sistemelor juridice naționale, precum și abilități contemporane și abilități excelente de limba engleză juridică.

Veți studia folosind metoda educațională de Învățare bazată pe probleme (PBL). Concentrându-se pe o întrebare sau o problemă centrală în fiecare întâlnire, PBL vă sporește capacitatea de a rezolva probleme și de a gândi critic. Tu și colegii tăi căutați soluții în mod independent și sistematic, sub îndrumarea expertă a unui membru al personalului. Acest lucru vă ajută să dezvoltați autodisciplina, tehnicile de argumentare și abilitățile de comunicare. PBL a fost folosit de la înființarea universității și este evaluat și rafinat în mod regulat.

Admitere

Curriculum

Clasamente

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări