Keystone logo
Middlesex University Mauritius LLB (Hons) Law with International Relations
Middlesex University Mauritius

LLB (Hons) Law with International Relations

Flic en Flac, Mauriţius

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Feb 2025

GBP 5.800

În campus

Introducere

Studiind un LLB la Middlesex University Mauritius veți dobândi abilitățile și abilitățile juridice pentru a finaliza etapa academică de formare și, odată cu calificarea dvs., veți porni în următoarea etapă de formare profesională pentru a deveni notar, avocat/avocat sau avocat cu calificare completă. Legea LLB (Hons) cu relații internaționale vă oferă oportunitatea de a localiza dreptul în lumea agitată și în schimbare rapidă a relațiilor internaționale.

Prezentare generală - De ce să vă înscrieți?

Un LLB (honori) de la Middlesex University Mauritius este recunoscut de organismele profesionale juridice, inclusiv Asociația Baroului din Mauritius, Autoritatea de reglementare a avocaților din Regatul Unit (avocați) și Consiliul pentru standardele avocaților din Regatul Unit (avocați) ca o diplomă de drept eligibilă care satisface primul ( sau „academic”) de educație și formare profesională juridică. În plus, vă dezvoltă înțelegerea contextelor etice, sociale, politice, economice, culturale și istorice în care funcționează legea, precum și abilități de analiză juridică și abilitatea de a evalua sistemele și procesele juridice.

Legea LLB cu relații internaționale combină „Fundațiile cunoștințelor juridice” obligatorii, o cerință a organismelor profesionale juridice pentru a satisface prima etapă sau academică a educației juridice profesionale, cu module opționale care explorează mai multe domenii specifice de expertiză în cadrul dreptului. Cele șapte „fundamente ale cunoștințelor juridice” sunt: dreptul public, dreptul contractului, delictul, dreptul UE, dreptul penal, capitalul propriu și trusturile și dreptul funciar. Acestea formează modulele de bază ale LLB ca diplomă în drept de calificare. În plus, dobândiți cunoștințe de specialitate și înțelegere a dreptului și a relațiilor internaționale și a complexităților din acestea, dezvoltând abilități și echipându-vă cu expertiză pentru a trece către practica profesională și conexe în acest domeniu.

Cursul integrează activități extracurriculare în cadrul programului. Practicienii din domeniul juridic și cadrele universitare vă vor sprijini în dezvoltarea abilităților de specialitate, cum ar fi discutarea și medierea și veți avea ocazia să participați la concursuri formale de dezbatere și mediere la nivel național și internațional. Absolvenții noștri LLB în Drept cu Relații Internaționale sunt experimentați și calificați în aspectele practice ale practicii profesionale de zi cu zi, indispensabile atât pentru locul de muncă legal, cât și pentru absolvenții non-juridici.

Evidențierea cursului

  • Veți studia un program care este relevant pentru profesia juridică și pentru angajatori în general și care pune bazele unei cariere de succes în relațiile internaționale, organismele publice naționale și internaționale, precum și comerțul sau afacerile în general.
  • Veți studia modulele de bază de drept care îndeplinesc cerințele Asociației Baroului din Mauritius, Autorității de reglementare a avocaților din Marea Britanie (avocați) și Consiliului pentru standardele baroului din Regatul Unit (avocați) pentru prima etapă (sau „academică”) de educație și formare profesională juridică .
  • Cursul dumneavoastră este predat în trei campusuri, în Londra, Mauritius și Dubai, cu opțiunea de a vă transfera pentru un (sau mai mulți) an de studiu într-unul dintre campusurile noastre de peste mări
  • Veți integra module aplicate bazate pe muncă și bazate pe competențe care vă permit să vă pregătiți atât practic, cât și academic pentru o carieră de succes, atât în interiorul, cât și în afara profesiilor juridice.
  • Reputația noastră academică remarcabilă plasează studenții noștri în centrul cercetării și inovației juridice. Veți fi ghidat de o echipă academică de experți recunoscuți la nivel național și internațional în domeniile alese ale dreptului, cu legături cu organisme și organizații juridice profesionale la nivel local, național și internațional

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări