Keystone logo
Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Middlesex University Dubai

Introducere

MDX Dubai este primul campus de peste mări al renumitei Universități Middlesex cu sediul în Londra (Marea Britanie). Campusul a fost deschis în 2005 și are peste 5.000 de studenți din peste 120 de naționalități. O universitate britanică de clasă mondială, cu o evaluare de 5 stele de la Dubai Knowledge and Human Development Authority, MDX Dubai este una dintre instituțiile de top care oferă o educație de calitate în Marea Britanie în Emiratele Arabe Unite.


Universitatea are un campus captivant, divers și multicultural și se mândrește cu oferirea unei diferențe unei experiențe studențești. Universitatea oferă peste 70 de programe fundamentale, universitare și postuniversitare, inclusiv: contabilitate și finanțe, managementul afacerilor, marketing, inginerie informatică, IT, știința datelor, robotică, educație, psihologie, drept, media digitală, film, scriere creativă și jurnalism, modă Design, Design grafic și multe altele.

Universitatea Middlesex este o universitate globală angajată să răspundă nevoilor și ambițiilor unei game diverse de studenți din punct de vedere cultural și internațional, oferind programe academice provocatoare, susținute de cercetări inovatoare, granturi și practică profesională. Middlesex University Dubai își pregătește studenții pentru a fi indivizi profesioniști, calificați și adaptați pentru lumea modernă, dedicați învățării pe tot parcursul vieții și capabili să contribuie la comunitățile în care trăiesc și lucrează.

De ce MDX Dubai?

 • Diplomă din Marea Britanie de calitate recunoscută la nivel global și acreditată de industrie.
 • O gamă largă de burse și subvenții pentru studenți universitari, postuniversitari, internaționali și profesioniști
 • Educație din Marea Britanie, orientată spre cercetare, de clasă mondială, livrată în facilități de ultimă generație
 • Aplicați cu notele estimate pentru a primi o scrisoare de ofertă condiționată pentru ianuarie 2024
 • Comunitate studențească înfloritoare, cu un calendar încărcat de cluburi sportive și culturale
 • Serviciu dedicat carierelor care oferă mentorat personalizat și sprijin pentru găsirea unui loc de muncă și stagii
 • Cazare de lux, la prețuri accesibile, aproape de campus, cu serviciu gratuit de transfer cu autobuzul
 • Oportunitatea de a transfera credite peste hotare în al doilea an de studiu universitar

Pentru mai multe informații vizitați www.mdx.ac.ae


Pe lângă faptul că au toate avantajele asociate cu a fi o universitate britanică, studenții din campusul Dubai pot beneficia de toate oportunitățile oferite de un oraș modern cu dezvoltare rapidă, în inima Orientului Mijlociu, în timp ce se confruntă cu diverse naționalități și culturi care formează populația. din Dubai. Campusul se află în Dubai Knowledge Park, care ocupă săli de clasă spațioase și zone de studiu din patru clădiri. Însuși Dubai Knowledge Park a fost înființat în 2003 pentru instituțiile internaționale care promovează învățarea. Prin urmare, studenții Middlesex University Dubai au ocazia să participe într-o comunitate mult mai largă de studenți.

Intreaba acumPe lângă faptul că au toate avantajele asociate cu a fi o universitate britanică, studenții din campusul Dubai pot beneficia de toate oportunitățile oferite de un oraș modern cu dezvoltare rapidă, în inima Orientului Mijlociu, în timp ce se confruntă cu diverse naționalități și culturi care formează populația. din Dubai. Campusul se află în Dubai Knowledge Park, care ocupă săli de clasă spațioase și zone de studiu din patru clădiri. Însuși Dubai Knowledge Park a fost înființat în 2003 pentru instituțiile internaționale care promovează învățarea. Prin urmare, studenții Middlesex University Dubai au ocazia să participe într-o comunitate mult mai largă de studenți.

Cazare

Am încheiat un parteneriat cu The Myriad pentru a oferi studenților noștri cazare studențească la prețuri accesibile și de lux.

The Myriad este o comunitate nouă, de ultimă generație, care trăiește cu studenți, situată în Dubai Academic City - la doar 35 de minute de campusul universitar. Studenții care stau la The Myriad sunt capabili să se cufunde într-o comunitate studențească mai largă, care încurajează persoanele din diferite instituții să socializeze și să facă rețea.

Află mai multe

Granturi pentru studii internaționale

Aflați dacă sunteți eligibil

Middlesex University Dubai consideră că fiecare student ar trebui să aibă oportunitatea de a accesa o educație de clasă mondială din Marea Britanie, care îi pregătește pentru un viitor plin de succes. Am lansat o mare varietate de burse și granturi pentru taxele de școlarizare pentru a face o diplomă de calitate din Regatul Unit accesibilă și accesibilă în septembrie 2023 și pentru a ne asigura că răspundem circumstanțelor personale ale fiecărui student în aceste vremuri dificile. Granturile noastre internaționale de studiu se aplică în toate programele și pot fi combinate cu o serie de alte granturi (în funcție de disponibilitate).

Dacă doriți să înțelegeți la ce burse și subvenții sunteți eligibil, vă rugăm să contactați reprezentantul de țară care vă va putea ajuta.

Reprezentanți de țară și regiune

India:

Khushboo Baghel - [email protected]

Marea Britanie și Europa:
Jamie Brannon - href="[email protected]

Africa:
Principele Asiedu - [email protected]
Mercy Manasseh - [email protected]
Abdullah Anderson - [email protected]

Pakistan:
Anusha Sami - [email protected]

GCC:

Muhammed Rizwan - [email protected]
Liana D'Souza - [email protected]

Sri Lanka:
Eranda Kulatunga - [email protected]

CSI și Europa de Est:
Karolina Amankulova - [email protected]

America Latină:
Daniela Santiago - [email protected]

Brazilia:
Sheliza Mamad - [email protected]

Orientul îndepărtat:
Eranda Kulatunga - [email protected]

Restul lumii:
Tristan Anderson - [email protected]


sau e-mail [email protected]

Zile deschise virtuale

161146_VOD.jpg

Participați la Open Day-urile noastre virtuale, unde puteți vorbi cu facultățile și personalul pentru a afla mai multe despre gama noastră largă de programe, cerințe de intrare, burse, moduri de studiu și pentru a obține o idee despre ceea ce înseamnă să studiezi la un nivel mondial Universitate britanică din Dubai.

Înregistrați-vă aici

Ce spun studenții MDX

„Am studiat BA Honors International Tourism Management la Middlesex University Dubai . Procesul de aplicare a fost facilitat de Departamentul de Admitere al Universității, care a răspuns imediat la cererea mea și m-a îndrumat pe tot parcursul procesului. Ca student nigerian, am ales să studiez în Dubai pentru că este un oraș plin de oportunități incredibile, iar la Universitate am avut șansa să cunosc oameni din multe țări diferite. Pe lângă faptul că și-au făcut prieteni din întreaga lume, lectorii mei au fost întotdeauna prietenoși și susținători. Înainte de a mă alătura programului de licență, am studiat International Foundation Program (IFP) la Middlesex University Dubai , care m-a pregătit pentru studii universitare.”

- Fatimah Sadiq Sani, BA onorează Managementul Turismului Internațional (Clasa 2020)

Citiți mai multe povești de succes ale studenților

Social Media

FB IG YT TWLIN TT

Locații

 • Dubai

  Dubai Knowledge Park - Blocks 4, 16, 17 & 19, P.O. Box 500697, , Dubai

  Întrebări