Keystone logo
Middlesex University Dubai LLB onorează Dreptul cu relații internaționale
Middlesex University Dubai

LLB onorează Dreptul cu relații internaționale

Dubai, Emiratele Arabe Unite

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Jan 2025

AED 59.947 / per year

În campus

Introducere

Programul LLB Honors Law with International Relations este oferit în campusurile Universității Middlesex din Londra și Dubai.

Studiul în acest program vă oferă oportunitatea de a finaliza o diplomă de drept de calificare, în timp ce localizați legea în lumea turbulentă și în schimbare rapidă a relațiilor internaționale. Pe lângă îndeplinirea cerințelor studenților care doresc să se formeze pentru practica juridică generală, Legea LLB cu relații internaționale este potrivită în special pentru studenții interesați să urmeze o carieră în cadrul uneia dintre numeroasele tipuri de organizații multilaterale care se găsesc în societățile din ce în ce mai globalizate ( de exemplu politice, diplomatice, de reglementare, de campanie, de furnizare de servicii, de sănătate, comerț și alte agenții, ONG-uri și organizații caritabile).

Pe parcursul acestui program, studenții își dezvoltă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a urma o carieră în drept cu cunoștințe de specialitate și înțelegere a relațiilor internaționale. O carieră în drept oferă absolvenților hotărâți perspective salariale excelente și progresie rapidă.

LLB cu grad de Relații Internaționale satisface cerințele organismelor profesionale din Marea Britanie, Autoritatea de reglementare a avocaților și Consiliul pentru standardele Baroului, pentru a permite absolvenților să continue examenele profesionale, Cursul de practică juridică sau Cursul de formare profesională Baroului, dacă doresc să facă acest lucru.

Beneficii

  • 01 Studiați singura diplomă în drept britanică de calificare oferită în regiune
  • 02 Programe acreditate de organismele care reglementează profesia de avocat în Marea Britanie
  • 03 Oportunități de a interacționa și de a rețea cu practicieni în drept distinși
  • 04 Facultate cu o vastă experiență și expertiză în cercetare, predare și practică juridică
  • 05 Oportunități de a participa la concursuri internaționale de discuții și MUN
  • 06 Oportunități de participare la vizite pe teren la organizații internaționale
  • 07 Obțineți expunere la practica juridică prin intermediul rețelei extinse de parteneriate a Departamentului

De ce să studiezi LLB onoruri Drept cu relații internaționale?

Lectorii noștri au o experiență vastă în mediul academic și practică, aducând o mulțime de experiență internațională și provocându-vă să gândiți dincolo de manual. Pe lângă dezvoltarea unei pregătiri temeinice în domeniile de bază ale dreptului englez, veți dobândi abilitățile juridice și pregătirea academică pentru a începe următoarea etapă de formare. O diplomă în drept este, de asemenea, o platformă excelentă pentru a intra în profesii conexe.

Combinația unică a celor două discipline în gradul actual echipează studenții cu cunoștințe și înțelegere bine rotunjite a problemelor contemporane de drept și relații internaționale și abilitățile necesare pentru a le aplica într-un context profesional.

Curriculum

Admitere

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări