Keystone logo
Mississippi College School of Law

Mississippi College School of Law

Mississippi College School of Law

Introducere

Mississippi College School of Law încearcă să ofere o educație juridică superioară în contextul unei instituții creștine.

Scopul nostru este de a crea un mediu instituțional care să promoveze învățarea intelectuală și practică. Corpul nostru de studenți și facultatea reflectă o mare varietate de medii și interese. Din această diversitate, căutăm să creăm o comunitate științifică în care studenții și profesorii discută liber problemele într-o varietate de setări, atât formale, cât și informale.

Curriculumul nostru este conceput pentru a instrui studenții să devină avocați calificați și etici capabili să își adapteze practica la o lume juridică în schimbare. Pentru a atinge acest obiectiv, ne-am uitat la un model de arte liberale în modelarea curriculumului școlii de drept. Cursurile noastre subliniază responsabilitatea individuală pentru învățare, oferind în același timp fiecărui elev instruire în abilitățile de fond și analitice necesare pentru o practică de succes.

Oferim o bază în dreptul comun și fundamentele statutare ale sistemului nostru juridic, dar explorăm, de asemenea, doctrina emergentă, folosind în fiecare context metodele tradiționale de analiză juridică, îmbogățite de perspectivele disciplinelor conexe. Pentru a ne asigura că programa noastră de învățământ încorporează cea mai actuală bursă, facultatea noastră este implicată activ în cercetare în domeniile lor de expertiză respective. În plus față de cursurile de doctrină juridică, oferim o gamă largă de instrucțiuni despre abilitățile practicii moderne.

Locații

Locații
  • Jackson

    East Griffith Street,151, 39201, Jackson

    Întrebări