Keystone logo
Neapolis University Pafos Distance Learning LLM în Drept internațional și european al afacerilor
Neapolis University Pafos Distance Learning

LLM în Drept internațional și european al afacerilor

Online Cyprus

3 Semesters

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Introducere

Obiectivele programului de învățare la distanță LLM în drept internațional și european al afacerilor

Scopul Distanței LL.M. în dreptul afacerilor internaționale și europene este de a oferi un curs de studiu avansat celor care aspiră să cunoască aspectele juridice ale afacerilor internaționale și europene, pentru a le putea folosi în viața lor profesională competitivă. Curriculum-ul programului este conceput pentru a explora elementele esențiale ale dreptului afacerilor internaționale și UE și pentru a pregăti studenții pentru tranzacții din ce în ce mai complexe și sectoare de negociere juridică, cum ar fi bancar, transport și energie. Curriculum-ul de bază subliniază atât abilitățile, cât și cunoștințele necesare pentru a înțelege în mod eficient tranzacțiile multijurisdicționale în cadrul regimului juridic internațional și al UE. Acest lucru este subliniat de exerciții specifice și metode de evaluare, deoarece acestea sunt citate în ghidul de studiu al fiecărui curs și, în general, metodele metodelor formative.

LL.M. în curriculum-ul dreptului afacerilor internaționale și europene este conceput pentru a dota profesioniștii actuali și viitori cu abilitățile, cunoștințele și instrumentele de care au nevoie pentru a gestiona dificultățile problemelor juridice complexe din dreptul afacerilor cu caracter transnațional. Este un grad conceput pentru a utiliza munca participanților. Acest lucru este confirmat de metodele de evaluare formativă și de participarea fiecărui elev la evaluarea celorlalți prin metoda evaluării inter pares, într-un mod în care experiența fiecăruia este extrem de utilizată. Forumul studenților și discuția cursului contribuie, de asemenea, la acest aspect.

LL.M. în dreptul afacerilor internaționale și europene oferă cunoștințe actualizate în mai multe domenii juridice care alcătuiesc domeniul dreptului afacerilor internaționale și europene, precum dreptul comercial, dreptul concurenței și reglementarea, dreptul energetic, bancar și dreptul valorilor mobiliare. În plus, LL.M. programul oferă echipei avocaților sau absolvenților un background relevant, cum ar fi politica și economia, cu abilități analitice, de responsabilitate și de conducere pentru a-și îmbunătăți capacitatea de luare a deciziilor și pentru a promova bunăstarea organizațională în contextul unui mediu juridic internațional și european în continuă schimbare și competitiv . Acest lucru este subliniat de metode precum înregistrările audio și video, în timp ce studenții analizează o anumită înregistrare audio și transmit un raport.

Această abordare extinde și aprofundează înțelegerea studenților asupra cazurilor multijurisdicționale și a problemelor juridice transfrontaliere; stimulează abilitățile de cercetare, analiză, sinteză și creativitate; și încurajează conștientizarea rolului și importanței consultanței juridice în tranzacțiile internaționale.

Avantajele programului

  • Prestigiul internațional și recunoașterea Universității Neapolis Pafos.
  • Personal academic excelent, cu o puternică expertiză în materiile predate.
  • Colaborări internaționale cu multe universități.
  • Flexibilitatea învățării la distanță.
  • Utilizarea tehnologiei și resurselor avansate.
  • Alegerea dinamică între educația la distanță sincronă și asincronă.
  • Ajustarea LL.M. în dreptul afacerilor internaționale și europene la tendințele academice actuale și cerințele pieței.
  • Taxe de școlarizare competitive.

Declinarea responsabilității

Universitatea își rezervă dreptul de a defini opțiunile oferite pe an universitar.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Despre Școală

Întrebări