Keystone logo
Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Introducere

Un lider mondial în educația juridică continuă

Osgoode Professional Development (OsgoodePD) este ramura de învățare continuă a Osgoode Hall Law School. De-a lungul a aproape trei decenii, misiunea noastră a rămas consecventă și clară: oferim o gamă largă și unică de educație juridică interdisciplinară la nivel universitar, concepută pentru profesioniști. Ne-am angajat să:

Integrarea avocaților cu pregătire internațională în profesia juridică canadiană

Recunoaștem că avocații educați la nivel internațional aduc experiență și perspective valoroase profesiei juridice din Canada. Ca parte a responsabilității noastre de a ajuta la diversificarea profesiei juridice în Canada, oferim cea mai largă gamă de programe de oriunde în Canada pentru avocații formați la nivel internațional, fără a adopta o abordare universală. Înțelegem că avocații formați la nivel internațional au adesea nevoi și obiective similare, dar și că fiecare student în parte își aduce cu sine propriile interese și experiențe trăite care servesc la îmbogățirea programelor la care devin parte. Amploarea ofertelor noastre de cursuri și gama noastră largă de servicii pentru studenți sunt concepute pentru a ajuta studenții internaționali să obțină succes academic și în carieră.

Tehnologie și inovație

OsgoodePD este cunoscut la nivel global pentru angajamentul său față de inovarea continuă în tehnologia educațională și pedagogie. Am fost primul program de drept din Canada care a oferit învățământ la distanță și am lucrat pentru a îmbunătăți continuu calitatea, accesibilitatea și flexibilitatea. Ne străduim să fim în centrul designului inovator și al furnizării de educație juridică profesională, permițând înțelegerea, conectarea și transformarea.

Rămânând în fruntea cunoștințelor, experienței și capacității juridice

Lucrăm continuu pentru a îmbunătăți și extinde ofertele noastre de dezvoltare profesională. Pe măsură ce nevoile comunității globale de dezvoltare profesională în educația juridică evoluează, introducem noi programe, cursuri și modalități de învățare pentru a ajuta studenții să-și atingă obiectivele.

Ofertele noastre

Lucrăm continuu pentru a îmbunătăți și extinde ofertele noastre de dezvoltare profesională. Pe măsură ce nevoile comunității globale de dezvoltare profesională în educația juridică evoluează, introducem noi programe și modalități de învățare pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele de dezvoltare profesională.

Dezvoltare profesională

Programe academice

Avocați cu pregătire internațională

Oferim cel mai mare număr și cea mai largă gamă de programe oriunde în Canada pentru avocați formați la nivel internațional și profesioniști cu experiență. Atunci când proiectăm aceste programe, ne concentrăm pe nevoile specifice ale avocaților formați la nivel internațional. Oferim o gamă largă de servicii pentru studenți pentru a ajuta studenții internaționali să obțină succes academic și în carieră.

Caracteristici Campus

Două locații convenabile

OsgoodePD oferă programe în două locații: Osgoode Hall Law School de la Universitatea York și unitatea noastră de învățare renovată din inima centrului orașului Toronto. Capacitățile noastre de învățare la distanță sunt de neegalat, cu cele mai noi tehnologii și asistență profesională pentru utilizatori.

Centrul orașului Toronto

 • Situat în inima centrului orașului Toronto
 • Acces direct din stația de metrou Dundas
 • Cursuri scurte de dezvoltare profesională, conferințe și certificate
 • LLM-uri profesionale cu jumătate de normă

Campusul Keele

 • Situat în campusul de ultimă generație al Universității York
 • Acces din stația de metrou York University
 • Programe LLM profesionale cu normă întreagă
 • Programe pentru avocați cu pregătire internațională

Servicii pentru studenți

În calitate de student profesionist LLM cu normă întreagă, veți beneficia de o gamă largă de servicii pentru studenți concepute pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele academice și de carieră.

Dezvoltarea carierei: Înțelegem că studenții noștri cu normă întreagă sunt adesea interesați să facă o tranziție în carieră după studii, așa că punem un accent semnificativ pe furnizarea unei game de resurse, evenimente și consiliere individuală pentru a-i ajuta pe studenții noștri să-și îndeplinească obiective.

Succes academic: studenții LLM profesioniști cu normă întreagă provin din întreaga lume și din multe medii profesionale diferite. Pentru a vă ajuta să obțineți succesul academic, vă oferim resurse și consiliere pe tot parcursul programului dumneavoastră.

Viața studenților: studenții noștri sunt poziționați într-o poziție unică pentru a participa la viața studențească în campusul Keele al Universității York și prin grupurile și evenimentele de la Facultatea de Drept din Osgoode Hall, precum și la evenimente juridice profesionale și rețele prin Centrul Osgoode Professional Development .

Gama noastră completă de servicii și mai multe detalii despre fiecare pot fi vizualizate mai jos.

Servicii academice

 • Orientarea programului
 • Cursuri introductive
 • Ateliere și resurse
 • Consiliere academică și de wellness confidențială

Asistență pentru carieră

 • Afișări de locuri de muncă
 • Resurse/Ghiduri
 • Ateliere și evenimente
 • Consiliere

Viata de campus

 • Activități sociale studențești
 • Extracurricular Osgoode & York U
 • Evenimente de networking profesional

Toate serviciile noastre academice și de dezvoltare a carierei sunt disponibile de la distanță, iar orele de consiliere au programe variate pentru a se potrivi nevoilor studenților cu fracțiune de normă.

  Locații

  • Toronto

   Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

   • Toronto

    4700 Keele Street, Ignat Kaneff Building, M3J 1P3, Toronto

    Întrebări