Keystone logo
Palacky University

Palacky University

Palacky University

Introducere

De ce Palacký Universitatea Olomouc?

Este universitatea, împreună cu o serie de alte instituții de învățământ, care face Olomouc top oraș studențesc în Republica Cehă - în cazul în care fiecare a cincea persoană din oraș este un student! Olomouc, cu centrul orașului aflat pe lista UNESCO, este acasa, la peste 23.000 de studenți din întreaga lume, care se dovedesc în fiecare zi unică de ce Olomouc este numit Oxford Cehă. Elevii sunt literalmente peste tot, ceea ce scoate în evidență doar atmosfera prietenoasă și chiar de familie asemănătoare a orașului, cel pe care îl va cădea în dragoste la prima vedere.

programe de studii

Universitatea Palacký ofera programe de gradul predate în mai multe limbi, la trei niveluri - licență, masterat și doctorat. Puteți alege, de la programele de studii predate la facultățile de arte (filologie, Euroculture, sociologie etc.), Medicină (Medicina Generala, Stomatologie, etc), Știință (Studii Internaționale de Dezvoltare, doctor în geografie, chimie, biologie , etc), Cultura fizică (Kinanthropology), Educație (Educație specială, Nevoi speciale Consiliere etc.) și Drept (Drept European și Internațional).

Universitatea Palacký - mai mult decât doar studiind ...

Cele opt facultăți ale Universității Palacký oferă peste trei sute de programe de studiu și combinații posibile, cu mai multe cursuri sunt disponibile într-o limbă străină. Aproape orice disciplină poate fi găsită, variind de la teologie, formarea profesorilor, Drept, Educație Fizică și Sport, prin Umanistice, Științe sociale și Istoria Artei, Science, Medicina si Stiinte Healthcare. Elevii se pot studia în programe full-time și part-time, se concentrează pe una sau mai multe specializări în același timp, chiar și între diferite facultăți. Totul depinde de tine, după cum puteți încorpora subiecte de la alte discipline în programul tău. Palacký Universitatea Olomouc pune accentul pe abordarea individuală și instruirea limbilor străine, programe de studiu în străinătate, precum și instruirea practică cu profesioniștii din domeniu. Mai mult decat atat, elevii primesc suficient spațiu pentru activități extrașcolare, fie în facilitățile sportive universitare (acces râu, sala de sport, terenuri de sport), cultura (cluburi de film, teatre studențești, reviste, radio) sau, de exemplu, în contextul social evenimente (Student poate "Majáles" festival, bile fantezie rochie, petreceri departament). Există întotdeauna ceva pentru toată lumea!

Orașul universitar Olomouc

Orașul Olomouc, cu tradiția sa culturală, militară și bisericească este acum în principal, un oraș de educație. Cei douăzeci și trei de mii de studenți universitari, corpul mare de profesori și cercetători și sute de elevi secundar în raport cu populația de o sută de mii face Olomouc un oraș de inspirație intelectuală. Puteți întâlni studenții de pretutindeni, în Biblioteca Centrală Universitară, Biblioteca de Cercetare și Biblioteca Municipală, în parcurile minunate sub zidurile medievale din jurul orașului istoric, în teatru, muzee, la concerte ale Filarmonicii din Moravia cât și în galerii de arta. Tu le va întâlni în sălile de ședere în zona Envelopa, plină de activități studențești, terenuri de sport, și în bărci de pe râul Morava.

Această atmosferă unică atrage studenți străini la Olomouc. Ei studiu full-time sau să participe la cursuri speciale de la universitate. Olomouc este un loc ideal pentru conferințe academice internaționale; vizitatorii străini au numit deja orașul o "Moravia Oxford".

Prezentarea Palacký Universitatea Olomouc de la masterstudies.com este sprijinit de studiul de proiect în Moravia / Republica Cehă.

Locații

  • Olomouc

    Palacký University Olomouc Křížkovského 8 , 771 47 , Olomouc

Întrebări